Η ανάρτηση Βράνιες για Αμραμπατ και η συμφιλίωση τους! (VIDEO)

Η ανάρτηση Βράνιες για Αμραμπατ και η συμφιλίωση τους! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Δείτε την ανάρτηση του Ογκνιεν Βράνιες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε ανύποπτη στιγμή της χθεσινής αναμέτρησης ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΣ Γιάννινα στο κέντρο του γηπέδου, υπήρξε ένταση ανάμεσα σε Ογκνιεν Βράνιες και Νορντίν Αμραμπατ, με τον Βόσνιο στόπερ να κινείται απειλητικά προς το μέρος του Μαροκινού.

Δίπλα βρέθηκε ο Τζαβέλλας, ο οποίος συγκράτησε τον Βράνιες πριν γίνει σύρραξη. Αμέσως μετά, ο Βράνιες κινήθηκε ξανά εναντίον του Αμραμπατ σε στημένο, με τον Τζαβέλλα να τους φωνάζει, να τους τραβάει για να χωριστούν και ζητά ψυχραιμία.

Ωστόσο, στιγμές  αφότου ο Πέτρος Μάνταλος άνοιξε το σκορ για την Ένωση, οι δύο ποδοσφαιριστές έδωσαν μια σφιχτή αγκαλιά μεταξύ τους, αφήνοντας στην άκρη την στιγμή έντασης που είχαν νωρίτερα, ενώ στην… παρέα προστέθηκε δευτερόλεπτα μετά και ο Γιώργος Τζαβέλλας που νωρίτερα είχε τρέξει να λύσει την παρεξήγηση.

Μάλιστα, ο στόπερ της Ενωσης, έκανε ανάρτηση από τη στιγμή που αγκαλιάζεται με τον Αμραμπατ, ακριβώς μετά το γκολ του Μάνταλου.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ognjen Vranjes (@ognjen_vranjes)

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X