ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννινα: Μια κίνηση «κλειδί»

Γιαννίκης: «Κερδίσαμε δίκαια - Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, η διαχείριση του ματς με τον ΠΑΣ από τον Γιαννίκη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπορεί η ΑΕΚ να μην παρουσίασε καμία θεαματική βελτίωση της αγωνιστικής της εικόνας στο ματς με τον ΠΑΣ. Άλλωστε μέχρι να βρει τελικά το γκολ με τον Μάνταλο, δυσκολευόταν πολύ να γίνει αποτελεσματική στην πίεση που άσκησε στον αντίπαλο. Όμως αυτή την φορά ο Αργύρης Γιαννίκης πιστώνεται μια κίνηση που ήταν «κλειδί» για το παιχνίδι.

Με δεδομένη την απουσία λόγω τιμωρίας του Σιμόες, επέλεξε για πρώτη φορά να δώσει ρόλο «εξαριού» στον Σιμάνσκι και όχι στον Λε Ταλέκ όπως έκανε σε προηγούμενα παιχνίδια. Ο Πολωνός ανταποκρίθηκε εξαιρετικά στον ρόλο του και βοήθησε πολύ την ΑΕΚ να μένει ψηλά και να πιέζει τον ΠΑΣ στο μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού.

Κατά τα άλλα, απολύτως λογική η αλλαγή του Μάνταλου, όχι και τόσο λογικό που επί της ουσίας δεν έκανε ο Γιαννίκης καμία άλλη κίνηση από τον πάγκο. Ο Μισελέν μπήκε λόγω τραυματισμού του Ρότα και ο Τάνκοβιτς στις καθυστερήσεις και δεν πρόλαβε να ακουμπήσει μπάλα.

Επίσης ο Γιαννίκης πιστώνεται τον τρόπο που διαχειρίστηκε την ένταση ανάμεσα σε Άμραμπατ και Βράνιες, μετά την λήξη του ματς. Μια διαχείριση που εκ του αποτελέσματος φάνηκε απολύτως επιτυχημένη, καθότι οι δυο ποδοσφαιριστές μπήκαν αγκαλιασμένοι τελικά στα αποδυτήρια.

Η Ανάλυση του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός από τον Άκη Ζήκο | AEK After 25/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X