Ηττα πριν τον ΠΑΟΚ για την Μίντιλαντ - Εχασε εντός έδρας (0-2) από την Ααλμποργκ

Ηττα πριν τον ΠΑΟΚ για την Μίντιλαντ - Εχασε εντός έδρας (0-2) από την Ααλμποργκ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Λίγες ημέρες πριν την ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ, η Μίντιλαντ στραβοπάτησε στην επιστροφή της στο δανέζικο πρωτάθλημα, γνωρίζοντας ήττα-σοκ στην έδρα της από την Άαλμποργκ (0-2).

Ο Μπο Χένρικσεν προχώρησε σε μια αλλαγή προσώπου σε σχέση με το ματς απέναντι στον ΠΑΟΚ, ωστόσο, άλλαξε και τον σχηματισμό της ομάδας του αφού το 3-4-3 απέναντι στον ΠΑΟΚ, μετατράπηκε σε 3-5-2 απέναντι στην Άαλμποργκ.

Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ μπήκε μουδιασμένα στην αναμέτρηση και η Άαλμποργκ στο 28ο λεπτό άνοιξε το σκορ, όταν ο Πριπ είδε την κίνηση του Γκράνλι στον χώρο από τα δεξιά, του έδωσε την μπάλα και με ένα διαγώνιο σουτ έκανε το 0-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε, με την Άαλμποργκ να έχει τον έλεγχο του αγώνα και στο 56′ βρήκε και δεύτερο γκολ, με τον Χογκ που μετρούσε λίγα λεπτά στον αγωνιστικό χώρο, να διαμορφώνει το 0-2 για τους φιλοξενούμενους.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X