Premier League: Σούπερ ανατροπή μέσα σε τρία λεπτά για τη Λίβερπουλ

Premier League: Σούπερ ανατροπή μέσα σε τρία λεπτά για τη Λίβερπουλ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μερικές μέρες μετά την τεράστια νίκη στο Μιλάνο επί της Ιντερ για το Champions League, η ομάδα του Γίργκεν Κλοπ συνέχισε με με… επιτυχίες και στην Premier League. Οι Reds, με τον Τσιμίκα βασικό και δημιουργό του πρώτου γκολ, τα βρήκαν σκούρα για μία ώρα, όμως με τις σταθερές αξίες Μανέ-Σαλάχ και τον… νέο, Λουίς Ντίας, γύρισαν το ματς και μάζεψαν ξανά την απόσταση από το Νο1 του πρωταθλήματος.

Δυνατά μπήκε η Λίβερπουλ και στο 5’ έχασε τεράστια ευκαιρία αλλά σχεδόν μπροστά σε ανυπεράσπιστη εστία ο Τσιμίκας πλάσαρε άουτ μετά τη σέντρα του Σαλάχ. Η πίεση στην περιοχή της Νόριτς ήταν μεγάλη στο πρώτο κομμάτι του αγώνα και αφού ο Γκαν έβγαλε την κεφαλιά του Φαν Ντάικ (13’), οι δύο ομάδες είχαν από μία μεγάλη φάση. Στο 15’ ο Πούκι δεν ήταν οφσάιντ αλλά στο τετ-α-τετ με τον Αλισον πλάσαρε άουτ και στο 17’ ο Λουίς Ντίας συνέκλινε αλλά το τεχνικό σουτ του πέρασε λίγο πάνω από το παραθυράκι.

Η τελευταία σημαντική ευκαιρία της Λίβερπουλ για το πρώτο μέρος ήρθε στο 20’ όταν ο ΜακΛέιν έκοψε λίγο πριν τη γραμμή την κεφαλιά του Σαλάχ, καθώς στο επόμενο διάστημα οι φιλοξενούμενοι πάτησαν καλύτερα, κρατούσαν όλο και περισσότερο την μπάλα όταν την έπαιρναν και απειλήθηκαν ξανά στο 37’ με το μακρινό σουτ του Τσιμίκα που έβγαλε ο Γκαν.

Και αφού άντεξε στο πρώτο μέρος, στην πρώτη φάση του δεύτερου η Νόριτς άνοιξε το σκορ. Ο Ρασίτσα έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε στον Μάτιπ και πήγε στα δίχτυα του Αλισον και στα επόμενα λεπτά η Λίβερπουλ έφτασε την κατοχή στο 77%-23% αλλά καθαρή φάση δεν έκανε. Ο Κλοπ έβαλε λίγο μετά το 60’ Τιάγκο και Οριγκί και… το παιχνίδι γύρισε.

Στο 64’ ο Τσιμίκας με κεφαλιά-πάσα βρήκε τον Μανέ και εκείνος με ωραίο γυριστό ισοφάρισε και στο 67’ ο Αλισον με βολέ βρήκε στον χώρο τον Σαλάχ και εκείνος με καταπληκτική ντρίμπλα και τυχερό σουτ με το δεξί, ολοκλήρωσε την ανατροπή. Στο 81’ με πανέμορφο σκαφτό τελείωμα έπειτα από μαγική κάθετη του Χέντερσον ο Λουίς Ντίας διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X