ΑΕΚ: Τι συμβαίνει με τον Στάνκοβιτς;

ΑΕΚ: Τι συμβαίνει με τον Στάνκοβιτς;
Photo Credits: INTIME

Ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς παραμένει εκτός αγώνων και στην ΑΕΚ ψάχνουν να βρουν τι συμβαίνει

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αναμφίβολα, ακόμα και σε αυτήν την αποκρουστική σεζόν της ΑΕΚ, αν επιχειρήσει κάποιος να αναδείξει τα κέρδη που υπάρχουν για το μέλλον, δεν μπορεί να μη σταθεί στον Τσίτσαν Στάνκοβιτς.

Επειτα από μια σεζόν με γενικευμένη αμφισβήτηση – άδικη σε αρκετά σημεία – για τους τερματοφύλακες που υπερασπίστηκαν την «κιτρινόμαυρη» εστία, ήρθε ο Αυστριακός με τη λάμψη της πολυετούς παρουσίας στη Σάλτσμπουργκ για να γίνει το αδιαμφισβήτητο Νο 1. Ωστόσο, αυτό πλέον δεν εμφανίζεται καν μέσα στο γήπεδο και αυτή η αναμονή δημιουργεί ερωτηματικά.

Ο Στάνκοβιτς αισθανόταν ενοχλήσεις στο γόνατο από τα τέλη Οκτωβρίου. Πονούσε στις κινήσεις του, υπήρχαν προπονήσεις που ακολουθούσε με συντηρητικό πρόγραμμα. Εξ αρχής, ξεκαθαρίστηκε πως είτε θα έπρεπε να μπει στο χειρουργείο για να τελειώνει οριστικά με το πρόβλημα του, είτε να ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας. Ο Στάνκοβιτς επέλεξε τη δεύτερη οδό, αλλά στα τέλη του χρόνου, με το πρόβλημα να παραμένει, αποφασίστηκε να υποβληθεί σε αρθροσκόπηση.

Τι λέει το ιατρικό τιμ

Ο Λάκης Νικολάου μιλώντας πριν από ημέρες στο enwsi.gr, τόνισε πως δεν γίνεται από τη μια μέρα στην άλλη να επανέλθεις από μια επέμβαση στο γόνατο και ξεκαθάρισε παράλληλα, ότι ο Αυστριακός γκολκίπερ είναι μια χαρά και συνεχίζει την αποθεραπεία του. Και όταν μιλά ο Νικολάου, με την τεράστια εμπειρία, τη διεθνή αναγνώριση, αναμφίβολα πρέπει να υπάρχει σεβασμός και να μη δημιουργούνται αυθαίρετες τοποθετήσεις.

«Οταν κάποιος χειρουργείται δεν είναι ποτέ κάτι απλό. Ειδικά αν πρόκειται για γόνατο που είχε ταλαιπωρηθεί για καιρό πριν από την επέμβαση. Είναι σαν μία πληγή. Στις περιπτώσεις αυτές, η αποθεραπεία του τερματοφύλακα είναι διαφορετική από αυτή των ποδοσφαιριστών. Λόγω της στροφικής κίνησης που κάνουν στις προπονήσεις και στους αγώνες έχουν μεγαλύτερη επιβάρυνση. Το μόνο που μπορώ να ξεκαθαρίσω είναι ότι η επέμβαση πήγε εξαιρετικά και δεν υπάρχει κανένας φόβος για άλλη επέμβαση», επανέλαβε σήμερα ο Νικολάου στη Live Sport.

Δείτε περισσότερα για την κατάσταση του Τσίτσαν Στάνκοβιτς.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X