Σα: «Ο Μαρινάκης είχε έρθει στα αποδυτήρια με 15 οπαδούς μετά τον αποκλεισμό από τη Λαμία»

Σα: «Ο Μαρινάκης είχε έρθει στα αποδυτήρια με 15 οπαδούς μετά τον αποκλεισμό από τη Λαμία»
Photo Credits: INTIME

«Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι ένας καλός άνθρωπος, αλλά...» είπε ο Ζοσέ Σα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O Ζοσέ Σα θυμήθηκε ένα περιστατικό με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και 15 οπαδούς του Ολυμπιακού, λίγο μετά από τον αποκλεισμό των «ερυθρόλευκων» από την Λαμία στο Κύπελλο.

Ο Πορτογάλος εντυπωσιάζει στην Πρέμιερ Λιγκ με την φανέλα της Γουλβς και τόνισε πως απολαμβάνει το ποδόσφαιρο στην Αγγλία, ενώ σημείωσε -μεταξύ άλλων- πως το κλίμα στην ομάδα είναι οικογενειακό.

Βέβαια, δεν στάθηκε μόνο εκεί, αφού αναφέρθηκε και στον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος χαρακτηρίζεται ως «ευέξαπτος» στο άρθρο της Daily Mail.

«Είναι ένας καλός άνθρωπος και με βοήθησε πολύ. Όμως, μετά από την ήττα από την Λαμία στο Κύπελλο, ήρθε στα αποδυτήρια με 15 οπαδούς», θυμήθηκε ο Σα, προτού προσθέσει:

«Οι οπαδοί είχαν… τρελαθεί. Είχαν κόκκινα μάτια και σχεδόν έκλαιγαν. Έλεγαν ότι πρέπει να τιμήσουμε την φανέλα μας και να δώσουμε περισσότερα. Εδώ οι φίλαθλοι είναι πιο ήρεμοι και σε σέβονται πολύ, όμως πρέπει να πω ότι και οι φίλοι του Ολυμπιακού με αγάπησαν και με στήριξαν. ακόμα και όταν δεν ήμουν στα καλύτερά μου».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X