Super League: Τρείς αναμετρήσεις σήμερα, ο Παναθηναϊκός στο Αγρίνιο

Super League: Τρείς αναμετρήσεις σήμερα, ο Παναθηναϊκός στο Αγρίνιο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με τρεις αναμετρήσεις ξεκινά η 24η αγωνιστική της Super League.

Το πρόγραμμα ανοίγει στη Νίκαια, όπου ο Ιωνικός θα υποδεχτεί (17:15) τον ΟΦΗ, σε ένα παιχνίδι όπου οι δύο ομάδες θέλουν το “τρίποντο” για διαφορετικούς λόγους.

Ο Ιωνικός μετά τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης, θέλει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα και να κάνει ένα ακόμη αποφασιστικό βήμα για την παραμονή του στην κατηγορία. Από την άλλη πλευρά, ο ΟΦΗ κινείται σε τροχιά playoffs και εκεί θέλει να συνεχίσει να βαδίζει, αφήνοντας πίσω την ισοπαλία με τον Ατρόμητο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Δημήτρης Σπανός θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Λένις, Μαχαίρα και Μπάσα, αλλά επιστρέφουν στη διάθεση του οι Τσιγκρίνσκι, Μύγας και Τουράμ. Από την άλλη πλευρά, ο ΟΦΗ ταξίδεψε στην Αθήνα χωρίς τους Ντε Γκούζμαν, Τοράλ και Στάικο.

Στις 19:30 ο Ατρόμητος φιλοξενεί τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ την ίδια ώρα ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στο Αγρίνιο, κόντρα στον Παναιτωλικό.

Στο παιχνίδι του Περιστερίου, ο Ατρόμητος θέλει να δώσει συνέχεια στην τεράστια προσπάθεια που καταβάλει για την παραμονή του, έχοντας απέναντι μία ομάδα, που θέλει “τρίποντο” για να πατήσει και πάλι στην πρώτη εξάδα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Κόλμαν θα στερηθεί των υπηρεσιών των Στρούγγη και Μπεντινέλι, ενώ ο Μίλαν Ράσταβατς δεν μπορεί να υπολογίζει στους Καστάνιο, Βαλιέντε και Χριστόπουλο.

Στο τελευταίο παιχνίδι της ημέρας, το οποίο θα διεξαχθεί επίσης στις 19:30, ο Παναθηναϊκός κοντράρεται με τον φορμαρισμένο Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου προέρχεται από τη νίκη επί της Λαμίας και με ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα θα εδραιωθεί στην πρώτη δεκάδα, αποφεύγοντας τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Από την άλλη πλευρά, ο Παναθηναϊκός μετά από τρεις σερί ήττες έκανε το 2/2 με Λαμία και Απόλλωνα και θέλει νίκη που θα τον εδραιώσει στην πρώτη τετράδα και θα του επιτρέψει να κοιτάξει ακόμη ψηλότερα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα του Αγρινίου θα παραταχθεί “πάνοπλη” σε αντίθεση με τον Παναθηναϊκό. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν μπορεί να υπολογίζει στους Μαουρίσιο, Πούγγουρα, Λούντγκβιστ, Μακέντα και στον τιμωρημένο Σχένκεφελντ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League:

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2022

17:15 Γήπεδο Νεάπολης, Ιωνικός – ΟΦΗ Cosmote Sport 3

19:30 Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου, Ατρόμητος – Αστέρας Τρίπολης Novasports Prime

19:30 Γήπεδο Παναιτωλικού, Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός Cosmote Sport 2

Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2022

15:00 «Αθανάσιος Διάκος», Λαμία – Απόλλων Σμύρνης Cosmote Sport 3

17:15 Πανθεσσαλικό Στάδιο, ΝΠΣ Βόλος – Ολυμπιακός Cosmote Sport 2

19:30 Ολυμπιακό Στάδιο, ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννινα Cosmote Sport 1

19:30 «Κλεάνθης Βικελίδης», Άρης – ΠΑΟΚ Novasports Prime

ENWSI TV: Tο ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με Καζαντζόγλου και Τσίλη (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X