Πογιέτ: «Ανοιχτή η πόρτα της Εθνικής για Σωκράτη, Μανωλά - Εδώ για να φέρω νίκες» (VIDEO)

Πογιέτ: «Ανοιχτή η πόρτα της Εθνικής για Σωκράτη, Μανωλά - Εδώ για να φέρω νίκες» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διατεθειμένος να καλέσει ξανά στην Εθνική τους Μανωλά, Παπασταθόπουλο δήλωσε ο Γκουστάβο Πογιέτ στην παρουσίασή του, για τον Σιόβα ανέφερε πως «η κατάσταση είναι λίγο διαφορετική», ενώ επισήμανε πως «είμαι εδώ για να φέρω νίκες, η Εθνική είναι η πιο σημαντική ομάδα στην Ελλάδα».

Ο Ουρουγουανός τεχνικός παρουσιάστηκε από τη διοίκηση της Ομοσπονδίας κι ανέλυσε τις σκέψεις και τους στόχους του στην Εθνική ομάδα. Τόνισε με νόημα πως “είμαι εδώ για να φέρω νίκες”, σε ερώτηση για το τι ποδόσφαιρο θα παίξει η “γαλανόλευκη”, ενώ ανέφερε πως δεν υπάρχει καμία τιμωρία για τους Μανωλά, Παπασταθόπουλο και η πόρτα της Εθνικής είναι ανοιχτή για όλους, σημειώνοντας πως η κατάσταση με τον Σιόβα είναι λίγο διαφορετική, αλλά θα έχει και μαζί του επικοινωνία.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γκουστάβο Πογιέτ στην πρώτη του συνέντευξη Τύπου ως προπονητής της Εθνικής ομάδας:

«Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση της ομοσπονδίας κι όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος που μου δίνουν τη δυνατότητα να είμαι προπονητής της Εθνικής ομάδας. Χαίρομαι που επιστρέφω στην Ελλάδα, είχα περάσει μία πολύ ωραία περίοδο την προηγούμενη φορά που πέρασα από εδώ ως προπονητής. Είναι μεγάλη μου τιμή που μου δίνεται αυτή η δυνατότητα και θα καταβάλω κάθε προσπάθεια μέσα από το έργο μου να έχουμε την επιτυχία που ανέφερε κι ο πρόεδρος.

Πιστεύω πάρα πολύ στην ποιότητα των Ελλήνων παικτών, δεν σταμάτησα ποτέ να τους παρακολουθώ. Πιστεύω ότι αν δουλέψουμε όλοι μαζί σκληρά, γιατί είναι μία νέα αρχή, ξεκινάμε από το μηδέν, θα μπορέσουμε να έχουμε τις επιτυχίες που θέλουμε».

– Ποιος ήταν ο βασικός λόγος που είπε το “ναι” στην Εθνική ομάδα και το συστατικό που πρέπει να έχει για να επιστρέψει σε τροχιά προκρίσεων…

«Πιστεύω πραγματικά στο ταλέντο και την ποιότητα των Ελλήνων ποδοσφαιριστών. Όταν αναλύουμε το τι σημαίνει επιτυχία, πρέπει να περιμένουμε ως το τέλος. Ο στόχος μου είναι να υπάρχει ενότητα στην ομάδα. Θέλω στο Nations League η ομάδα να είναι πρώτη στον όμιλο της όταν θα πάει στα προκριματικά του Euro και μέσα από αυτή τη διαδικασία να επανέλθει η Εθνική σε τελικά διοργανώσεων».

Η Ανάλυση του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός από τον Άκη Ζήκο | AEK After 25/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X