ΑΕΚ: Πρόβλημα με Λιβάι Γκαρσία για ΠΑΣ Γιάννινα - Τι δοκιμάζει ο Γιαννίκης

ΑΕΚ: Πρόβλημα με Λιβάι Γκαρσία για ΠΑΣ Γιάννινα - Τι δοκιμάζει ο Γιαννίκης
Photo Credits: INTIME

Οι δοκιμές του Αργύρη Γιαννίκη για το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά από τα πολλά αρνητικά αποτελέσματα που έχουν μαζευτεί το τελευταίο διάστημα στην ΑΕΚ, το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα φέρνει την ομάδα με την πλάτη στον τοίχο.

Και μέσα σε όλο το κακό κλίμα εντός της ομάδας, ο Λιβάι Γκαρσία είναι αμφίβολος για το Κυριακάτικο αγώνα. Ο ταχύτατος εξτρέμ από το Τρίνινταντ και Τομπάγκο ένιωσε σφίξιμο με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από την προπόνηση της Τετάρτης. Έτσι στην ΑΕΚ υπάρχει αγωνία για την συμμετοχή του στο ματς της Κυριακής και συγκεκριμένα υπάρχουν φόβοι για θλάση, κάτι που σημαίνει ότι πιθανότατα θα προφυλαχθεί από το ματς της Κυριακής.

Ο Αργύρης Γιαννίκης έκανε χθες δίτερμα και δοκίμασε διάφορα πράγματα. Από όσα δούλεψε διαπιστώθηκε ότι ο Αμραμπατ θα αγωνιστεί δεξιά, με τον Τσούμπερ αριστερά και τον Μάνταλο ή τον Γέβτιτς πίσω από τον Ανσαριφάρντ. Στον άξονα το δίδυμο Σιμόες-Σιμάνσκι έχει προβάδισμα, ενώ στην άμυνα αναμένεται να επιστρέψει ο Βράνιες στην θέση του Μήτογλου και να αγωνιστεί στο πλάι του Τζαβέλλα, ενώ στην άμυνα δεξιά θα είναι η Ρότα, ενώ αριστερά θα παίξει ένας εκ των Χατζισαφί ή Μοχαμάντι.

Για το τέρμα δύσκολα θα υπάρξει αλλαγή κάτω από τα δοκάρια, με τον Τσιντώτα να παραμένει βασικός, με τον Στάνκοβιτς να έχει μείνει πίσω λόγω της απουσίας του για μεγάλο διάστημα από τις προπονήσεις.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X