Tότεναμ - Κόντε: «Η πιθανότητα να τερματίσουμε τέταρτοι είναι 1%»

Κόντε: «Έχουμε ακόμα 13 τελικούς» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σχεδόν… μηδαμινές θεωρεί ο Αντόνιο Κόντε τις πιθανότητες της Τότεναμ να βρεθεί στην πρώτη τετράδα της Πρέμιερ Λιγκ φέτος.

«Έφυγαν τέσσερις παίκτες από τον σύλλογο που ήταν σημαντικοί και ήρθαν δύο, οπότε αριθμητικά, αντί να ενισχυθεί η ομάδα αποδυναμώθηκε. Ο Μπεντανκούρ και ο Κουλουσέβσκι είναι ιδανικές περιπτώσεις για την Τότεναμ, επειδή η ομάδα αναζητά νέους παίκτες που μπορούν να αναπτυχθούν και όχι παίκτες που είναι έτοιμοι. Αυτό είναι το θέμα. Τώρα συνειδητοποίησα ότι αυτό είναι το όραμα του συλλόγου» ανέφερε ο Κόντε και συμπλήρωσε δείχνοντας την απογοήτευσή του:

«Νιώθω ότι ίσως έχουμε 1% πιθανότητα να τερματίσουμε τέταρτοι. Το επίπεδο αυτού του πρωταθλήματος είναι πολύ υψηλό και δεν υπάρχει πολύς χώρος για άλλες ομάδες πλην των κορυφαίων. Παρόλα αυτά, είναι σημαντικό να μην φοβάσαι. Πρέπει να έχουμε την θέληση να παλέψουμε».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X