Γιάκουμακης: «Διάλεξα την Σέλτικ γιατί είναι μια φανταστική ομάδα»

Γιάκουμακης: «Διάλεξα την Σέλτικ γιατί είναι μια φανταστική ομάδα»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για όλους και για όλα μίλησε στη συνέντευξη Τύπου πριν το ματς με την Μπόντο Γκλιμτ ο διεθνής επιθετικός της Σέλτικ, Γιώργος Γιακουμάκης.

Ο Γιακουμάκης εξήγησε γιατί διάλεξε τη Σέλτικ, έκανε τη σύγκριση με την πρώην ομάδα του (Φένλο), ενώ μίλησε και για την Ευρωπαϊκή αναμέτρηση της Πέμπτης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη Σέλτικ: «Δε διάλεξα τη Σέλτικ λόγω των Ευρωπαϊκών αγώνων, αυτό ήταν κάτι έξτρα. Διάλεξα τη Σέλτικ γιατί είναι η Σέλτικ, είναι μία φανταστική ομάδα. Είναι ένα μεγάλο κλαμπ με μεγάλους στόχους κάθε χρόνο, αλλά φυσικά τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια είναι κάτι ιδιαίτερο, ειδικά για τους παίκτες. Είναι κάτι που έπαιξε ρόλο».

Για το Ευρωπαϊκό παιχνίδι με τη Μπόντο Γκλιμτ: «Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι για μας. Αυτά τα ματς είναι παιχνίδια στα οποία κάθε παίκτης θέλει να αγωνιστεί. Νομίζω ότι το γήπεδο θα είναι γεμάτο και ο κόσμος θα είναι εκεί να μας συμπαρασταθεί. Ανυπομονούμε γι’ αυτό το παιχνίδι και νομίζω ότι θα το απολαύσουμε».

Για την επιστροφή του στα γκολ στο 4-0 επί της Ρέιθ Ρόβερς στο κύπελλο: «Το μόνο που έλειπε ήταν το γκολ στα τελευταία 4-5 παιχνίδια και ήταν κάτι που οπωσδήποτε ήθελα».

Για τις διαφορές της Σέλτικ με τη Φένλο: «Είναι εντελώς διαφορετικά από την προηγούμενη ομάδα μου γιατί εκεί προσπαθούσαμε να μείνουμε στην κατηγορία. Το πλάνο τώρα είναι εντελώς διαφορετικό. Είμαστε μία ομάδα που έχει την μπάλα, έχει την κατοχή, δημιουργεί ευκαιρίες, είμαστε οι κυρίαρχοι στο παιχνίδι. Είναι κάτι στο οποίο πρέπει να βελτιωθώ, να γίνω ακόμα καλύτερος».

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X