«Τρικλοποδιές» Αυγενάκη για τη διεξαγωγή τελικού του Conference League στην «OPAP Arena» βλέπουν στην ΕΠΟ!

«Τρικλοποδιές» Αυγενάκη για τη διεξαγωγή τελικού του Conference League στην «OPAP Arena» βλέπουν στην ΕΠΟ!
Photo Credits: INTIME

Ο Λευτέρης Αυγενάκης βάζει εμπόδια για να μην γίνει ο τελικός του Conference League στην «OPAP Arena»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από τις 27 Σεπτεμβρίου 2021 η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ είχε αποφασίσει να διεκδικήσει τη διεξαγωγή του τελικού του Europa Conference League 2023 μέσω του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, την «OPAP Arena». Η προθεσμία για την υποβολή της αίτησης λήγει στις 20 Φεβρουαρίου, με τον σχετικό φάκελο να μην είναι ακόμα συμπληρωμένος με όλα τα έγγραφα.

Όπως σημειώνει η «Live Sport», λείπουν κάποια έγγραφα από τα υπουργεία Υγείας, Οικονομικών, Ανάπτυξης και της ΓΓΑ κι αυτό όχι με υπαιτιότητα της Ομοσπονδίας. Παρά τις αλλεπάλληλες ενοχλήσεις της ΕΠΟ άλλωστε προς τα αρμόδια τμήματα των υπουργείων, δεν τους έχουν σταλεί τα εν λόγω έγγραφα και στα αυτιά των ιθυνόντων της Ομοσπονδίας έχει φτάσει η πληροφορία ότι ο Λευτέρης Αυγενάκης βάζει “τρικλοποδιές” στη συγκεκριμένη υποψηφιότητα!

Όπως ακούγεται στο Πάρκο Γουδή, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, ο υφυπουργός Αθλητισμού ζητάει από τους συναδέλφους του να μη δώσουν στην ΕΠΟ τα συγκεκριμένα έγγραφα. Την ίδια στιγμή εξάλλου προκαλεί σίγουρα ερωτηματικά το γεγονός ότι τα υπουργεία δεν έχουν στείλει ένα τυπικό χαρτί που τους ζητάει η Ομοσπονδία για να διεξαχθεί στη χώρα μας ένα τόσο σπουδαίο αθλητικό γεγονός. Από την άλλη βέβαια υπάρχουν και υπουργεία, όπως το Εξωτερικών, που ανταποκρίθηκε άμεσα.

Υπενθυμίζεται πως διακαής πόθος του Λευτέρη Αυγενάκη το προηγούμενο διάστημα ήταν η συγκεκριμένη υποψηφιότητα για τον τελικό του Europa Conference League το 2023 από τη χώρα μας να αφορά το Παγκρήτιο Στάδιο, του Ηρακλείου, της πόλης δηλαδή που ο ίδιος εκλέγεται. Ωστόσο η μεγάλη καθυστέρηση στα έργα που έπρεπε να γίνουν με ευθύνη της Πολιτείας, οδήγησε την ΕΠΟ να στραφεί σε άλλη λύση.

 

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X