Λαμπρόπουλος: «Ο οργανισμός ΑΕΚ βγάζει αρρώστια - Το πρόβλημα είναι γύρω γύρω» (VIDEO)

Λαμπρόπουλος: «Ο οργανισμός ΑΕΚ βγάζει αρρώστια - Το πρόβλημα είναι γύρω γύρω» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο πρώην αμυντικός της ΑΕΚ και νυν της Μπόχουμ, Βασίλης Λαμπρόπουλος, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του Ντέμη Νικολαΐδη στη Nova και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην κατάσταση που επικρατεί στην Ενωση.

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος για την ΑΕΚ

Αναλυτικά δήλωσε: «Τέσσερα χρόνια είναι δύσκολα. Τo πρόβλημα στην ΑΕΚ είναι γύρω γύρω. Δεν φταίει ο Γιαννίκης ή ο Μάνταλος. Όλος ο οργανισμός βγάζει αρρώστια, δεν είναι άρρωστο το κλαμπ, αλλά βγάζει μια αρρώστια κάτι κακό που σε κάθε γκέλα ξέρεις ότι την επόμενη μέρα θα γίνει ξανά το ίδιο. Αυτό είναι το κακό, να εμποτιστείς με τη νοοτροπία του λούζερ απέναντι στους μεγάλους, δηλαδή κόντρα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ. Υπάρχουν και κάποια πράγματα που δεν κάνουν καλό στην ομάδα γενικότερα, στην πρώτη στραβή βγαίνουν να δαγκώσουν. Κάποια πράγματα θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί, όπως η πώληση του Μπακασέτα, ξέρει την ομάδα, ξέρει την ΑΕΚ, ήταν από μικρός ΑΕΚτζής».

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X