Ζινολά: «Ο Μέσι πήγε στην Παρί Σεν Ζερμέν για να κλείσει εκεί την καριέρα του»

Καράσκο για τον Μέσι: «Ίσως πιέσει να φύγει το καλοκαίρι από την Παρί Σεν Ζερμέν»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γάλλος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Νταβίντ Ζινολά υποστήριξε ότι ο Λιονέλ Μέσι πήγε στην Παρί Σεν Ζερμέν, προκειμένου να κλείσει εκεί την καριέρα του.

Συνέντευξη στην εφημερίδα «Le Parisien» έδωσε ο Νταβίντ Ζινολά.

Ο 55χρονος Γάλλος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, ο οποίος στο παρελθόν αγωνίστηκε στην Αγγλία, με την φανέλα των Νιουκάστλ, Τότεναμ και στην Γαλλία με την Παρί Σεν Ζερμέν αναφέρθηκε σε αυτή για τους Λιονέλ Μέσι,  Κιλιάν Μπαπέ αλλά και για την ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας.

Ο ίδιος υποστήριξε πως δεν υπάρχει ομάδα στον κόσμο, που να μην μπορεί να νικήσει η Παρί, ενώ έσπευσε να εκθειάσει τον Κιλιάν Μπαπέ, για τον οποίο τόνισε πως έχει όλα τα προσόντα, προκειμένου να γίνει ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής.

Αναφερόμενος στον «Πούλγκα», ο Ζινολά είπε ότι αυτός πήγε στην Παρί, προκειμένου να τελειώσει εκεί την καριέρα του. «Η Παρί μπορεί να νικήσει όλες τις ομάδες στον κόσμο λόγω των μεγάλων ταλέντων που διαθέτει, όπως ο Μέσι, ο Νεϊμάρ, ο Εμπαπέ, ο Ντι Μαρία, ο Βεράτι» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος στην αρχική του τοποθέτηση.

Στην συνέχεια των λεγομένων του, ο 55χρονος μίλησε για την προσαρμογή του Μέσι στην ομάδα του Παρισίου, όπου και τόνισε τα εξής: «Πάντα λέω ότι μετά από 13 χρόνια στην Μπαρτσελόνα η προσαρμογή στα 34 σου σε ένα άλλο περιβάλλον είναι δύσκολη. Ακόμα κι αν είσαι ένας από τους καλύτερους στον χώρο, σωματικά είναι δύσκολο να προσαρμοστείς. Στην Μπαρτσελόνα επίσης, έπαιζε όλη η ομάδα για αυτόν, έπαιζε για την ομάδα και ήξερε τα πάντα, τους συμπαίκτες του, την ομάδα, τον σύλλογο, την πόλη. Στο Παρίσι είναι διαφορετικά.

Ο ερχομός του Μέσι, σε επίπεδο media, είναι εξαιρετικός για την Παρί, αλλά δεν ξέρεις αν θα λειτουργήσει στο αθλητικό κομμάτι. Αν βάλω τον εαυτό μου στη θέση του Μέσι, νομίζω ότι η άφιξή του στην Παρί ήταν περισσότερο για να τελειώσει την καριέρα του, επειδή ο αντίκτυπος των μέσων ενημέρωσης ήταν τεράστιος, κάτι που μπορεί να τον φθείρει. Πρέπει να σκεφτούμε το μέλλον, που είναι ο Εμπαπέ.

Ο Κιλιάν δεν έχει εμπόδια και μπορεί να πετύχει ό,τι θέλει. Αν αποφασίσει να μείνει στην Παρί ή να πάει στη Ρεάλ ή στην Αγγλία ή στην Μπαρτσελόνα, έχει τόση ποιότητα που μπορεί να κάνει τη διαφορά ανά πάσα στιγμή. Όταν έχεις τόσο ταλέντο, το μεγαλύτερο προσόν που μπορείς να αποκτήσεις είναι η θέληση και αν το συνδυάσεις με μεγάλο ταλέντο μπορείς να φτάσεις παντού. Ο Εμπαπέ έχει τα προσόντα να γίνει ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο, δεν υπάρχει αμφιβολία».

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X