Η ΑΕΚ θέλει να δείξει ότι έχει σφυγμό, σήμερα στο Φάληρο με τον Ολυμπιακό (19:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Το κανάλι του Ολυμπιακός-ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» σήμερα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Υπάρχει ζωή στον πλανήτη… ΑΕΚ;

Η Ενωση αντιμετωπίζει σήμερα (19:30, NovaSport Prime, LIVE σχολιασμός enwsi.gr) τον Ολυμπιακός στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την 23η αγωνιστική της Super League.

Η ΑΕΚ είδε μεσοβδόμαδα να χάνει και τον τελευταίο της, ουσιαστικά, στόχο αφού γνώρισε ήττα-σοκ με δύο γκολ στις καθυστερήσεις από τον ΠΑΟΚ (1-2) και έμεινε εκτός Κυπέλλου, με την γκρίνια και την εσωστρέφεια να είναι τεράστια στις τάξεις της ομάδας.

Ο Αργύρης Γιαννίκης είναι στον αέρα και οι πιθανότητες δεν είναι σαφώς μαζί του για να ολοκληρώσει τη σεζόν στον πάγκο των «κιτρινόμαυρων», αφού όσο και να τον στηρίζει ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν γίνεται και να «κλείνει» τα μάτια στα διαρκή λάθη και τις συνεχόμενες ήττες. Στο -14 από την κορυφή η τρίτη ΑΕΚ, που ψάχνει αντίδραση στο «Γ. Καραϊσκάκης» αφού μια νέα ήττα θα την κάνει να κοιτάει πίσω της και στις από κάτω θέσεις, αποχαιρετώντας τις σκέψεις ακόμη και για την δεύτερη θέση.

Το πλάνο της ΑΕΚ

Ο Αργύρης Γιαννίκης έχει να αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα αφού δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Κώστα Γαλανόπουλου, Ζίγκα Λάτσι, Πέτρου Μάνταλου, Τσίτσαν Στάνκοβιτς αλλά και του Σέρχιου Αραούχο που υπέστη θλάση.

Στα καλά νέα η επιστροφή του Όγκνιεν Βράνιες, αλλά και η συμμετοχή του Γιώργου Τζαβέλλα που δεν τιμωρήθηκε από τον αθλητικό δικαστή. Επίσης, επέστρεψε και ο Μίλαντ Μοχαμάντι που είχε δει την κόκκινη κάρτα με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Για την Ενση αναμένεται να ξεκινήσει ο Τσιντώτας με τους Ρότα, Βράνιες, Τζαβέλλας και Μοχαμάντι να συνθέτουν την γραμμή της άμυνας. Ο Σίμος Μήτογλου τα πηγαίνει καλά, ωστόσο, η εμπειρία του Τζαβέλλα κρίνεται χρησιμότερη στην προκειμένη περίπτωση.

Οι Σιμόες και Σιμάνσκι μοιάζουν οι μοναδικές επιλογές του Γιαννίκη για τα χαφ με τον Λε Ταλέκ και τον Σάκχοφ να μην πατούν καλά τελευταία.

Οσον αφορά στην επίθεση, οι Λιβάι Γκαρσία, Γέβτιτς, Τσούμπερ και Ανσαριφάρντ αναμένεται να την συνθέσουν.

Το πλάνο του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός προέρχεται από τη δραματική πρόκριση επί του Παναιτωλικού μεσοβδόμαδα, έχοντας για ήρωα τον Γιώργο Μασούρα.

Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας και στο +9 από τον δεύτερο ΠΑΟΚ, έχοντας χτίσει διαφορά ασφαλείας.

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα, με τον Πορτογάλο να αφήνει εκτός τους Σισέ, Κούντε για λόγους ξεκούρασης αφού προέρχονται από τη συμμετοχή στο Copa Africa. Την ίδια ώρα, συμπεριέλαβε στην αποστολή τους Φαντιγκά, Καρβάλιο, Ρόνι Λόπες, Κανέ και Κίτσο.

Πιθανή ενδεκάδα: Βατσλίκ, Λαλά, Σωκράτης, Μανωλάς, Ρέαμπτσουκ, Εμβιλά, Μ. Καμαρά, Βαλμπουενά, Α. Καμαρά, Μασούρας, Τικίνιο.

Ο διαιτητής του Ολυμπιακός – ΑΕΚ

Διαιτητής είναι ο Ορέλ Γκρίνφιλντ (Ισραήλ), με βοηθούς τους συμπατριώτες του, Ιντάν Γιαρκόνι, Άβι Γκολντστάιν. Τέταρτος θα είναι ο Ζαμπάλας και στο VAR ο Ζιβ Άντλερ, με τον Νικολακάκη.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X