Ολυμπιακός: Αποστολή με Ελ Αραμπί και Κίτσο αλλά χωρίς Σισέ, Ανδρούτσο για την ΑΕΚ

Ολυμπιακός: Το plan b του Μαρτίνς για τον τελικό με ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε γνωστές τις επιλογές του για το Ολυμπιακός – ΑΕΚ. Στους εκλεκτούς δεν είναι εκτός από τον τραυματία Γκάρι Ροντρίγκες και οι Σισέ, Ανδρούτσος και Κούντε. Στην αποστολή είναι ο Ελ Αραμπί που ως γνωστόν είχε χτυπήσει με τον Παναιτωλικό αλλά και ο Λόπες με τον Κίτσο.

Η ενημέρωση του Ολυμπιακού:

Η αποστολή για το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ντέρμπι με την ΑΕΚ ο Ολυμπιακός. Από 24 ποδοσφαιριστές αποτελείται η αποστολή του Ολυμπιακού για τον εντός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος (Novasports Prime, 19:30).

Ο κ. Πέδρο Μαρτίνς γύμνασε τους παίκτες του το απόγευμα του Σαββάτου στο Αθλητικό Κέντρο στον Ρέντη και στη συνέχεια ανακοίνωσε την αποστολή.

Αναλυτικά: Βατσλίκ, Κρίστινσον, Τζολάκης, Λαλά, Ο, Μπα, Μανωλάς, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Κίτσος, Κανέ, Μπουχαλάκης, Μ. Καμαρά, Φαντιγκά, Α. Καμαρά, Καρβάλιο, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Ονιεκούρου, Λόπες, Μασούρας, Τικίνιο και Ελ Αραμπί.

Η Ανάλυση του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός από τον Άκη Ζήκο | AEK After 25/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X