Έρικσεν: «Θέλω να αγωνιστώ στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ»

Ερικσεν: Βόλτα στην Κοπεγχάγη με την οικογένειά του (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νικητής στα γήπεδα, νικητής και στη ζωή ο Κρίστιαν Έρικσεν, ο οποίος φαίνεται πως έχει αφήσει οριστικά πίσω το πρόβλημα με την καρδιά του και πλέον είναι επικεντρωμένος μονάχα στο μέλλον.

Ένα μέλλον που θα τον βρει να στολίζει ξανά με την παρουσία του τους αγωνιστικούς χώρους, αφού υπέγραψε τον Ιανουάριο επαγγελματικό συμβόλαιο με την Μπρέντφορντ και πλέον μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στη δράση και στον λαμπερό κόσμο της Premier League.

Τα πλάνα του Δανού πάντως δεν περιορίζονται μόνο με τη φανέλα των Άγγλων! Αντιθέτως, ο πρώην άσος της Ίντερ αποκάλυψε πως από την πρώτη στιγμή είχε στο πίσω μέρος του μυαλού του το προσεχές Παγκόσμιο Κύπελλο και εφόσον όλα πάνε κατ΄ευχήν, τότε δεν τον σταματά τίποτα από το να πάρει σε λίγους μήνες το αεροπλάνο για Κατάρ!

«Θυμάμαι τα πάντα εκτός από από τα πέντε λεπτά που ήμουν αναίσθητος. Αν υπήρχε κάποια ανησυχία, δεν θα επέστρεφα. Εμπιστεύομαι όμως τους γιατρούς, την καρδιά μου και τον εμφυτεύσιμο καρδιομετατροπέα απινιδωτή μου (ICD).

Ένα από τα πρώτα πράγματα που είπα στον καρδιολόγο μου ήταν ότι αν όλα πάνε καλά, θέλω να αγωνιστώ στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Από την αρχή ένιωσα που έπρεπε να αποδείξω ότι μπορείς να παίξεις και με εμφυτεύσιμο απινιδωτή. Να αποδείξω ότι αν σου συμβεί κάτι τέτοιο, μπορείς να επιστρέψεις στη φυσιολογική ζωή» ήταν τα λόγια του.

 

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X