Οι Πυξ Λαξ ξεκαθαρίζουν τη θέση τους: «Ο συγκεκριμένος μουσικός έχει πάψει να συνεργάζεται μαζί μας εδώ και 10 χρόνια»

Οι Πυξ Λαξ ξεκαθαρίζουν τη θέση τους: «Ο συγκεκριμένος μουσικός έχει πάψει να συνεργάζεται μαζί μας εδώ και 10 χρόνια»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Άλλη μια σοκαριστική υπόθεση με εμπλεκόμενα πασίγνωστα άτομα έρχεται στο φως δημοσιότητας. Αυτή του ντράμερ των Πυξ-Λαξ Γιώργου Γιαννόπουλου που εμπλέκεται σε υπόθεση παιδοφιλίας.

Το συγκρότημα εξέδωσε ανακοίνωση για την εμπλοκή του ντράμερ. Οι Πυξ-Λαξ είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν μαζί του, σημειώνοντας πως ο εν λόγω μουσικός έχει αποχωρήσει από το σχήμα της μπάντας ήδη από το 2012.

Ο Γιώργος Γιαννόπουλος, η εκδίκαση της υπόθεσης του οποίου αναβλήθηκε σήμερα από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας για τις 11 Απριλίου είναι κατηγορούμενος για παιδοφιλία και συγκεκριμένα για γενετήσιες πράξεις με ανήλικη, όταν εκείνη ήταν 6 με 8 ετών! Ο 71χρονος σήμερα μουσικός έχει ήδη καταδικαστεί για την υπόθεση σε πρώτο βαθμό.

Από την πλευρά του, το συγκρότημα των Μπάμπη Στόκα, Φίλιππου Πλιάτσικα και Μάνου Ξυδούς αναφέρει σε ανάρτηση στην επίσημη σελίδα του συγκροτήματος στο Facebook πως αφενός δεν θα μπορούσαν να γνώριζαν «κάτι τόσο προσωπικό γι αυτόν αλλά και οποιονδήποτε άλλο από τους εκατοντάδες που έχουν συνεργαστεί μαζί μας στο παρελθόν».

Την ίδια στιγμή αποκαλύπτουν πως ο Γιώργος Γιαννόπουλος έχει πάψει να συνεργάζεται με τους Πυξ Λαξ από «τον Μάρτιο του 2012 για τελείως διαφορετικούς λόγους από αυτούς που κατηγορείται και στο διάστημα αυτό δεν έχει υπάρξει η οποιαδήποτε επαφή μαζί του».

Τέλος το συγκρότημα εκφράζει την βαθιά λύπη «σ αυτή την οικογένεια και σ αυτό το κορίτσι αν βίωσε κάτι τόσο βάναυσο κι αποτρόπαιο για την ψυχή του και το σώμα του».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X