ΑΕΚ: Πόσο ρεαλιστικό είναι το σενάριο για Σάντος

ΑΕΚ: Πόσο ρεαλιστικό είναι το σενάριο για Σάντος
Photo Credits: INTIME

Ποια είναι τα δεδομένα για την πιθανότητα επιστροφής του Φερνάντο Σάντος στον πάγκο της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι γνωστό, πως η ΑΕΚ είναι ένας ιδιαίτερος οργανισμός. Ιδιαίτερα… αγαπησιάρικος, που δημιουργεί εντάσεις, πάθη, αλλά και σχέσεις ζωής.

Σε αυτήν τη συνθήκη δεν εντάσσονται μόνο όσοι έχουν ζήσει την ΑΕΚ από νεαρή ηλικία, αλλά και πρόσωπα από το εξωτερικό, που μπαίνει ξαφνικά η Ενωση στη ζωή τους και μένει ανεξίτηλη. Κάπως έτσι, φαντάζει λογικό σε αυτήν τη συγκυρία, όπου η ΑΕΚ ψάχνει απεγνωσμένα έναν έμπειρο και καλό καπετάνιο για να αναλάβει τα ηνία, να μπαίνει ξανά στην κουβέντα η προοπτική επιστροφής του Φερνάντο Σάντος.

Ο Πορτογάλος έχει ήδη δύο θητείες στην ΑΕΚ. Μπορεί στην πορεία να πέρασε ακόμα από Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και Εθνική ομάδα, αλλά είναι αλήθεια πως η σχέση με την ΑΕΚ είναι μοναδική. Η κατάκτηση του κυπέλλου, το πρωτάθλημα που χάθηκε στην ισοβαθμία, η επιστροφή και η ανοικοδόμηση της ΑΕΚ επί Ντέμη Νικολαϊδη. Είναι μια πραγματικότητα, που δεν αμφισβητείται, ότι ακόμα και τώρα που ο Σάντος έφτασε στην ευρωπαϊκή κορυφή με την Πορτογαλία, πάντα είναι θετικός σε κάθε τι που αφορά την ΑΕΚ.

Δείτε περισσότερα για την ΑΕΚ και τον Φερνάντο Σάντος.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X