Τζιοβίνκο: Επέστρεψε στην Ευρώπη για την Σαμπντόρια

«Η Αλ Χιλάλ αποχαιρετά τον Τζιοβίνκο»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο επέστρεψε στη Serie A, καθώς υπέγραψε συμβόλαιο με τη Σαμπντόρια μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Μετά από έξι χρόνια «περιπλάνησης» στη Σαουδική Αραβία για λογαριασμό της Αλ Χιλάλ και στον Καναδά, αγωνιζόμενος με τη φανέλα της Toronto FC ο Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο επέστρεψε στην Ιταλία, καθώς σήμερα (9/2) υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και ανακοινώθηκε από τη Σαμπντόρια. Θυμίζουμε πως οι Γενοβέζοι κινήθηκαν στην αγορά των ελεύθερων για την αντικατάσταση του τραυματία, Μανόλο Γκαμπιαντίνι και κατέληξαν στην περίπτωση του 35χρονου επιθετικού, ο οποίος το καλοκαίρι ήταν ψηλά στη μεταγραφική λίστα του ΠΑΟΚ.

«Μπήκαν όλες οι υπογραφές, είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στην Serie A. Χαιρετώ τους φίλους της Σαμπντόρια, ανυπομονώ για την πρώτη μου προπόνηση», ήταν οι πρώτες δηλώσεις του πρώην ποδοσφαιριστή των Γιουβέντους, Έμπολι και Πάρμα. O Ιταλός επιθετικός μετράει 40 γκολ σε 190 ματς στο Καμπιονάτο.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X