Αρσενιάδης: «Το παιχνίδι κρίθηκε στο πρώτο σετ και την υποδοχή μας»

Εικόνες από το Παναθηναϊκός - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Τι σχολίασε ο προπονητής της ΑΕΚ για τον αποκλεισμό από τον Παναθηναϊκό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο πρώτο σετ που χάθηκε αλλά και στα λάθη της ΑΕΚ στην υποδοχή κρίθηκε το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό σύμφωνα με τον προπονητή, Κώστα Αρσενιάδη.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ τόνισε πως η ομάδα του δεν μπόρεσε στην άμυνα να βρει τις λύσεις στην πίεση των «πρασίνων» και σχολίασε πως μένει η πίκρα καθώς φάνηκε πως θα μπορούσε να διεκδικήσει κάτι καλύτερο από την αναμέτρηση. Συγκεκριμένα σχολίασε στην κάμερα του sdna.gr που μετέδωσε την αναμέτρηση: «Το κομμάτι που έκρινε το παιχνίδι ήταν το πρώτο σετ. Αν το είχαμε κατακτήσει θα πηγαίναμε στο τάι μπρέικ. Η υποδοχή μας βρέθηκε σε κακή μέρα. Δεν αντέξαμε όταν μας πίεσε ο Παναθηναϊκός. Αντίθετα όταν εμείς πιέσαμε τον Παναθηναϊκό, βρήκε λύσεις με τον πρώτο χρόνο κάτι που δε μπορέσαμε να κάνουμε εμείς. Ο Παναθηναϊκός από την στιγμή που είχε καλύτερη υποδοχή ήταν καλύτερος σε όλα. Μας μένει πικρία από το πρώτο σετ. Πιέσαμε, προηγηθήκαμε και στο τέλος το χάσαμε. Πήραμε ένα σετ αλλά δεν καταφέραμε να αντέξουμε. Είχαμε μεγάλα θέματα στην υποδοχή και σε τέτοιο ματς είναι δύσκολο να το διορθώσεις. Όλα τα κορίτσια έπαιξαν πολύ καλά. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια όλων των κοριτσιών. Δε μπορέσαμε να αλλάξουμε τον ρυθμό μας στην υποδοχή. Μένει η πικρία».

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X