Απολογείται την Παρασκευή ο Τζαβέλλας, κίνδυνος τιμωρίας με Ολυμπιακό

Με Τζαβέλλα η ΑΕΚ στο Αγρίνιο!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πρόβλημα στην ΑΕΚ με τον Γιώργο Τζαβέλλα, ο οποίος καλείται να απολογηθεί ενώπιον του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα.

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας και υπεύθυνος άσκησης δίωξης ποδοσφαιρικών αδικημάτων, Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος, άσκησε πειθαρχική δίωξη στον Τζαβέλλα με αιτιολογία την υβριστική συμπεριφορά εις βάρος θεατών, παρά το γεγονός ότι την επόμενη μέρα του αγώνα, ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής απολογήθηκε με ανάρτηση στα social media.

Η κλήση του Τζαβέλλα σε απολογία ορίστηκε για την Παρασκευή (11/2) στις 10:00 κι αναμένεται να βγει αυθημερόν η απόφαση. Εφόσον επιβληθεί ποινή αγωνιστικής τιμωρίας στον αμυντικό της ΑΕΚ, θα απουσιάσει από το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η κλήση: 

Tο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο κάλεσε σε απολογία την Παρασκευή, 11-2-2022 και ώρα 10:00 τον παρακάτω ποδοσφαιριστή:

Γ. Τζαβέλλας (Ποδοσφαιριστής της ΠΑΕ ΑΕΚ): «Με την παρούσα μας, σας διαβιβάζουμε την υπ’ αριθμ. πρωτ. 3649_2022/8-2-2022 Πειθαρχική Δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, καλώντας σας συνάμα, όπως παραστείτε ενώπιόν μας, κατά την εκδίκασή της, η οποία προσδιορίσθηκε, κατά την ημερομηνία της 11ης-2-2022, ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:00, συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεώς σας, ως προς την ανωτέρω δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, κατ’ άρθρα 8 και 33 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Δικαστικών Οργάνων της Ε.Π.Ο.»

Σταμάτης Βούλγαρης: Ασχολούμαστε με το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη και όχι με τον… τελικό
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X