Στοίχημα με υψηλές αποδόσεις

Στοίχημα με υψηλές αποδόσεις

Παιχνίδι με τρία…θηρία σε αποδόσεις που προκαλούν για ποντάρισμα!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πέρασαν αρκετά εύκολα όλα τα χθεσινά σημεία που συζητήθηκαν στην στήλη (over η Σπετσια, ΦΚ Αϊντχόφεν, over η Πόρτο Β’ -g/g η Τοντέλα) και μάλιστα καλοπλήρωναν..

Σήμερα, διαφορετικό παιχνίδι, με αρκετό ρίσκο καθώς οι προσφερόμενες αποδόσεις προκαλούν.

Προγνωστικά Κυπέλλου Ιταλίας

Θα ρισκάρω με την κόντρα της Ιντερ, την οποία παρακολούθησα με την Μίλαν και η αίσθηση που μου έδωσε ήταν πως δεν βρίσκεται στα καλύτερά της. Διαδοχικά παιχνίδια για κομβικούς παίκτες της, ενώ το πρόγραμμα… φωτιά που ακολουθεί είναι δεδομένο πως επηρεάζει τα πλάνα της.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή, βασική προτεραιότητα των «Νερατζούρι» είναι το πρωτάθλημα και το Τσάμπιονς Λιγκ, εκεί όπου δίνει δύο σημαντικά παιχνίδια τις επόμενες ημέρες (Νάπολι-Λίβερπουλ). Ο Ιντζάγκι θα προβεί σε ροτέισον, ενώ η παρουσία του Ζοσέ Μουρίνιο στο Μιλάνο είναι πάντα ιντριγκαδόρικη.

Η Ρόμα σίγουρα δεν είναι η επιτομή της σταθερότητας, αλλά σε μεγάλα παιχνίδια δεν μπορεί να υποτιμηθεί. Εχει αυτήν την… τρέλα ως ομάδα. Να φέρει ισοπαλία με την προτελευταία Τζένοα το Σάββατο και να κάνει «διπλό» στην πρωτοπόρο Ιντερ την Τρίτη. Είναι στο… dna της. Και ο Ζοσέ σήμερα αναμένεται να κατεβάσει ότι καλύτερο διαθέτει, καθώς το Κύπελλο είναι στους βασικούς της στόχους. Με το «διπλό» στο 5.00, σίγουρα υπάρχει χώρος για να ψάξουμε την έκοληξη.

Προγνωστικά Τσάμπιονσιπ

Επανέρχομαι σ’ αυτό που ανέφερα στο πρόλογο, για αποδόσεις που… προκαλούν καθώς κάτι τέτοιο συμβαίνει στο ζευγάρι Κόβεντρι-Μπλάκπουλ.

Δύο ισόβαθμες ομάδες, με την Μπλάκπουλ μάλιστα να βρίσκεται σε καλύτερη φόρμα από την γηπεδούχο (3-1-0) και φυσικά να διαθέτει το απαιτούμενο ειδικό βάρος για να κάνει την… μαγκιά. Τα 5 σερί εκτός χωρίς νίκη, μπορώ εύκολα να τα ξεπεράσω, βλέποντας την ισοπαλία στην Φούλαμ, αλλά και «διπλά» σε Μίντλεσμπρο και Σέφιλντ Γιουνάιτεντ που ήρθαν σε περίοδο φόρμας (όπως τώρα).

Η Κόβεντρι σαφώς και είναι υπολογίσιμο μέγεθος, αλλά έρχεται από παράταση (έξτρα κούραση) στην έδρα της Σαουθάμπτον για το Κύπελλο ενώ έχει καταγράψει μόλις δύο νίκες στα 10 τελευταία παιχνίδια και αυτές απέναντι σε Πιτέρμπορο (22η) και Χαλ (19η), ομάδες δηλαδή που μάχονται για την σωτηρία τους.

Προγνωστικά Λιγκ 1

Η εμφάνιση της Μόρκαμ με την φορμαρισμένη Μπόλτον το Σάββατο ήταν ιδιαίτερα καλή και το 1-1 την αδικεί. Το πρόσφατο σερί της για ομάδα ουράς δεν είναι κακό (1-2-1), ενώ η εμφάνιση της πρόσθεσε ψυχολογία στους παίκτες και πιθανότατα να αποτελεί δείγμα «στριψίματος».

Η απόστασή της από την Λίνκολν είναι μόλις στους 2 πόντους, με την γηπεδούχο να έχει κομβικές απουσίες σε ένα ακόμα παιχνίδι, ενώ έχει καταγράψει 6 ήττες στα 7 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, τις πτώσεις των αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ:

Patent Bet365*:

8/2 – 21:45 – Κόβεντρι – Μπλάκπουλ: 2 (5.00) με 11 μονάδες

8/2 – 21:45 – Λίνκολν – Μόρκαμ: 2 (4.75) με 12 μονάδες

8/2 – 22:00 – Ιντερ – Ρόμα: 2 (5.00) με 11 μονάδες

Και 4 μονάδες στις δυάδες και 1 στην τριάδα

*Σε ισχύ η πρώιμη πληρωμή.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X