Απόλλων Σμύρνης: Ο μόνος ουραγός στο Top-20 της UEFA, που μένει «άσφαιρος» για 7 σερί ματς

Απόλλων Σμύρνης: Ο μόνος ουραγός στο Top-20 της UEFA, που μένει «άσφαιρος» για 7 σερί ματς
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η εντός έδρας ήττα του Απόλλωνα Σμύρνης με 2-0 (02/02) από τον ΠΑΟΚ, δεδομένα τον έφερε σε ακόμα πιο δεινή θέση, στη «μάχη» για την παραμονή. Παράλληλα, όμως, επιβεβαίωσε πως επί έναν μήνα η «Ελαφρά Ταξιαρχία» δεν βρίσκει δίχτυα!

Το έβδομο σερί παιχνίδι χωρίς γκολ, «χάρισε» στον Απόλλωνα Σμύρνης μία μη θεμιτή ευρωπαϊκή πρωτιά, καθώς είναι ο μόνος ουραγός στο Top-20 των πρωταθλημάτων της UEFA, που δεν έχει σκοράρει για τουλάχιστον 630 λεπτά!

Το αρνητικό του ρεκόρ λίγο έλειψε να «ισοφαρίσει» η τελευταία στη βαθμολογία της Serie A, Σαλερνιτάνα, που δεν είχε σκοράρει για πέντε σερί παιχνίδια, αλλά εν τέλει το έπραξε στο έκτο, όταν ο Τζούριτς «έστρωσε» από την άσπρη βούλα τον δρόμο προς τη νίκη απέναντι στη Βερόνα (09/01, 2-1).

Ωστόσο, στη θέση του Απόλλωνα θα μπορούσε να βρίσκεται και η Νόριτς των «δικών» μας, Γιαννούλη και Τζόλη, όταν έμεινε «άσφαιρη» για έξι ματς από τις 5 Δεκεμβρίου έως τις 28, αλλά οι δύο σερί νίκες που ακολούθησαν, την «ξεκόλλησαν» από την τελευταία θέση.

Πλέον, τα «φώτα» στρέφονται στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ (06/02, 15:00). Η Ενωση είναι η μόνη ομάδα του πρωταθλήματος, απέναντι στην οποία ο Απόλλωνας κατάφερε να πετύχει δύο γκολ, από τα επτά που έχει φέτος συνολικά!

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X