Είμαι η Georgina: H ιστορία της συντρόφου του Κριστιάνο - Από πωλήτρια στην κορυφή του κόσμου

Είμαι η Georgina: H ιστορία της συντρόφου του Κριστιάνο - Από πωλήτρια στην κορυφή του κόσμου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ζωή της γυναίκας που κατέκτησε την καρδιά του Κριστιάνο Ρονάλντο (Cristiano Ronaldo) έγινε σειρά στο Netflix με τίτλο «I Am Georgina».

Η σειρά μπαίνει στην ιδιωτική ζωή της Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ (Georgina Rodriguez), στην μαμά, influencer και επιχειρηματία, που με τον δικό της τρόπο χαράξε μια πορεία μέσα στα πλούτη, παρά το φτωχό της υπόβαθρο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Georgina Rodríguez (@georginagio)

«I am Georgina»: Γνώρισα τον Ρονάλντο ενώ εργαζόμουν ως πωλήτρια – Κατά τύχη

«Ήταν μια καλοκαιρινή Πέμπτη» διηγείται η 28χρονη Τζορτζίνα για το 2016. «Εργαζόμουν στο κατάστημα της Gucci στη Μαδρίτη και κανονικά θα είχα σχολάσει στις πέντε, αλλά μια συνάδελφος μου τηλεφώνησε και μου ζήτησε να μείνω μισή ώρα παραπάνω επειδή περιμέναμε έναν σημαντικό πελάτη». Μέχρι τότε, για εκείνη δεν ήταν τίποτα παραπάνω από τριάντα λεπτά επιπλέον δουλειάς. Όμως όταν τον συνάντησε κατάλαβε αμέσως ότι αυτή η γνωριμία θα της άλλαζε τη ζωή. «Εμφανίστηκε ένας όμορφος άντρας, σχεδόν δύο μέτρα, συνοδευόμενος από ένα παιδί και μια παρέα φίλων του. Άρχισα να νιώθω πεταλούδες στο στομάχι μου, σκέφτηκα “Τι μου συμβαίνει;”» θυμάται η Τζορτζίνα. Κι εκείνη όμως δεν πέρασε απαρατήρητη από τον Ρονάλντο ο οποίος την κάλεσε σε δείπνο.

«Όταν τελείωσα τη δουλειά, με πήρε τηλέφωνο. Οι συνάδελφοί μου δεν μπορούσαν να το πιστέψουν. Πήγα στο ραντεβού με το λεωφορείο και έφυγα με την Bugatti», συνέχισε το πρώην μοντέλο. «Δεν πίστευα ότι θα γινόταν η γυναίκα της ζωής μου», παραδέχτηκε ο ίδιος ο Ρονάλντο κάνοντας τη δική του παρέμβαση στο γύρισμα της σκηνής. Η ζωή όμως τον διέψευσε και οι δυο τους είναι μαζί από το 2016 και έχουν αποκτήσει μια κόρη, την Alana που είναι τεσσάρων ετών, ενώ αναμένουν μέσα στις επόμενες εβδομάδες τη γέννηση των δίδυμων παιδιών που κυοφορεί η Georgina.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Georgina Rodríguez (@georginagio)

«Ξέρω τι σημαίνει να μην έχεις τίποτα και ξέρω τι σημαίνει να έχεις τα πάντα», λέει χαρακτηριστικά η Τζορτζίνα εξηγώντας πως μέχρι να γνωρίσει το σύντροφό της ήταν μια απλή κοπέλα ταπεινής καταγωγής που δούλευε ως πωλήτρια και κυκλοφορούσε με τα μέσα μαζικής μεταφοράς.Π ριν λίγες μέρες, ο Ronaldo έκανε άλλη μία εντυπωσιακή εκδήλωση του έρωτά του για εκείνη, κανονίζοντας να προβληθούν οι φωτογραφίες της αγαπημένης του στο ψηλότερο κτίριο του κόσμου, το περίφημο Burj Khalifa, με αφορμή τα 28α γενέθλιά της.

Από την απόλυτη φτώχια στην κορυφή του κόσμου

Η Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ γεννήθηκε στην πόλη Χάκα στην επαρχία της Ουέσκα της Ισπανίας. Με τον πατέρα της, Χόρχε, δεν είχε τις καλύτερες σχέσεις. Είχε φυλακιστεί για δέκα χρόνια με την κατηγορία του trafficking. Πριν από δύο χρόνια, άφησε την τελευταία του πνοή, έπειτα από ένα εγκεφαλικό επεισόδιο που είχε. Ως μικρό κορίτσι ήθελε να γίνει χορεύτρια.

Η μελαχρινή καλλονή, σε νεαρή ηλικία, μετακόμισε στο Λονδίνο προκειμένου να κυνηγήσει τα όνειρα της. Αλλά η οικογένειά της ήταν πολύ φτωχή για να τη στείλει για μαθήματα και έτσι έπρεπε να αλλάξει τα όνειρά της, εστιάζοντας αντ’ αυτού σε μια καριέρα στον χώρο της μόδας. Στο Λονδίνο σπούδασε την αγγλική γλώσσα, ταυτόχρονα με τα μαθήματα χορού, ενώ εργαζόταν ως σερβιτόρα για να εξασφαλίσει τα προς το ζην. Με τον βασιλιά του ποδοσφαίρου έχουν αποκτήσει μία κόρη την Αλάνα, ενώ ο Ρονάλντο έχει ήδη ένα γιο, τον Κριστιάνο τζούνιορ, καθώς δύο δίδυμα (την Εύα και τον Ματέο) μέσω παρένθετης μητέρας στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Το ζευγάρι τον Οκτώβριο του 2021 ανακοίνωσε ότι περιμένει δίδυμα.

Η Ανάλυση του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός από τον Άκη Ζήκο | AEK After 25/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X