Ανταμά Τραορέ: Θα… λαδώνεται και στην Μπαρτσελόνα!

Ανταμά Τραορέ: Θα… λαδώνεται και στην Μπαρτσελόνα!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε περιπτώσεις ποδοσφαιρικής παρακμής ένα από τα συνηθέστερα συμπεράσματα (αν και ελαφρώς καφενειακού χαρακτήρα) είναι σαφές. Λέει για τους παίκτες του παραπαίοντος σωματείου ότι «σε άλλες εποχές όλοι αυτοί δεν θα περνούσανε ούτε απέξω».

Μπορεί να μην υπάρχει λοιπόν απευθείας πληροφόρηση για το περιεχόμενο των συζητήσεων στα καφενεία της Βαρκελώνης, αλλά πιθανότατα τέτοιου τύπου επιχειρήματα διατυπώνονται τους τελευταίους μήνες.

Από ‘κει που είχαν συνηθίσει να βλέπουν Μέσι, Ροναλντίνιο, Τσάβι, Ινιέστα και δεν συμμαζεύεται οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα έχουν αναγκαστεί να περάσουν… βίαια στην τωρινή πραγματικότητα.

Και με τις αράχνες στα ταμεία να καθιστούν απαγορευτικές τις φανταχτερές μεταγραφές (ενόσω έμοιαζε απαραίτητη η ανανέωση του ρόστερ) βιώνουν πρωτόγνωρες καταστάσεις τους τελευταίους μήνες:

Αρχηγοί γερασμένοι, παίκτες που το ταλέντο δεν είναι το… βασικό τους προσόν, πιτσιρίκια χωρίς παραστάσεις και μια ενδεκάδα γεμάτη με άγνωστες λέξεις!

Κάπως έτσι, η ενίσχυση τον Γενάρη (έστω και με αυτή τη στριμόκωλη οικονομικά κατάσταση) ήταν επιβεβλημένη. Και όντως δημιουργήθηκε μια βάσιμη αισιοδοξία με τη μεταγραφή του Φεράν Τόρες.

Παίκτης με προδιαγραφές, καλή ηλικία και αξία που θα του επέτρεπε ν’ αποκτηθεί και από μια «κανονική» Μπαρτσελόνα.
Εκεί που σκέφτεσαι όμως «καλή αρχή έκανε ο Τσάβι» και πιστεύεις ότι θα συνεχίσει το «χτίσιμο» με αντίστοιχες κινήσεις, προκύπτει (και εντέλει ολοκληρώνεται) το θέμα Ανταμά Τραορέ…

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X