FIFA: Ανάβει «πράσινο» για τη συμμετοχή του Ερικσεν στο Μουντιάλ

FIFA: Ανάβει «πράσινο» για τη συμμετοχή του Ερικσεν στο Μουντιάλ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κρίστιαν Έρικσεν καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα μπορεί να αγωνιστεί κανονικά στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στο ρεπορτάζ των «Times», η παγκόσμια Συνομοσπονδία άναψε… πράσινο για τη συμμετοχή του Δανού άσου στο Παγκόσμιο Κύπελλο που θα φιλοξενηθεί στο Κατάρ.

Ωστόσο, όπως επισημαίνεται στο ίδιο δημοσίευμα, θα απαιτήσει από όλους τους παίκτες που θα επιλεγούν για το τουρνουά να υποβληθούν σε έλεγχο, προκειμένου να εντοπιστούν πιθανά καρδιακά προβλήματα.

«Όταν πρόκειται για αγώνες της FIFA, όλοι οι παίκτες πρέπει να υποβληθούν σε καρδιολογικό έλεγχο, προκειμένου να διασφαλιστεί ότι έχουν πλήρη επίγνωση για οτιδήποτε μπορεί να επηρεάσει την υγεία τους» ανέφερε η FIFA, τονίζοντας ότι η τελική αξιολόγηση θα πρέπει να γίνει από τον Έρικσεν και την ομοσπονδία της Δανίας.

Να θυμίσουμε πως ο Έρικσεν που κατέρρευσε στο γήπεδο στο Euro και συγκλόνισε στην παγκόσμια κοινότητα, έχει εμφυτεύσιμο καρδιακό απινιδωτή (ICD) που τοποθετήθηκε έπειτα από χειρουργική επέμβαση. Στην Ιταλία του απαγορεύτηκε να αγωνιστεί, όχι όμως και στην Αγγλία, όπου ο Έρικσεν «μετακόμισε» για να φορέσει τη φανέλα της Μπρέντφορντ.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X