Super League: Μόνο ασπρόμαυρες φωτογραφίες στα παιχνίδια της αγωνιστικής

Super League: Μόνο ασπρόμαυρες φωτογραφίες στα παιχνίδια της αγωνιστικής
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ως «απειροελάχιστη ένδειξη πένθους αλλά και οργής», όπως είπε ο φωτορεπόρτερ και φωτογράφος της ομάδας του Άρη, Δημήτρης Τοσίδης, από το σημερινό (02/02) παιχνίδι των «κίτρινων» κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά και από όλα τα ματς της 21ης αγωνιστικής θα ανέβουν μονάχα ασπρόμαυρες φωτογραφίες.

Το σωματείο των φωτορεπόρτερ ως μια μικρή ένδειξη αγανάκτησης, πένθους κι οργής, αποφάσισε ότι τη σημερινή ημέρα, αυτή την αγωνιστική, που το «όμορφο παιχνίδι» ελάχιστη σημασία έχει μπροστά στην ψυχή που χάθηκε, όλες οι φωτογραφίες θα είναι ασπρόμαυρες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της πρωτοβουλίας της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδας: «Το διοικητικό συμβούλιο της ΕΦΕ αποφάσισε σε ένδειξη πένθους για τον χαμό του 19 χρόνου Άλκη στην περιοχή του Χαρίλαου της Θεσσαλονίκης η σημερινή φωτογραφική κάλυψη της αγωνιστικής της SL1 να αποτελείται από ασπρόμαυρες εικόνες χωρίς καμία διάκριση ως προς την χρήση των εικόνων (social media κλπ). Θεωρούμε ότι η πρόταση μας θα γίνει αποδεκτή από τους υπεύθυνους των γραφείων τύπου των ΠΑΕ συνδράμοντας με τη πρόταση της ΕΦΕ στο πένθος της οικογένειας του Αλκη ΤΟ Δ.Σ»

 

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X