Μητσοτάκης: «Εκλογές στο τέλος της τετραετίας»

Μητσοτάκης: «Εκλογές στο τέλος της τετραετίας»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας», τόνισε από τη Θεσσαλονίκη ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας σε βουλευτές και πολιτευτές του κόμματος.

«Η Μακεδονία αλλάζει, η Βόρεια Ελλάδα αλλάζει, και αλλάζει με έργα, όχι με λόγια», σημείωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την ομιλία του σε συνάντηση που είχε στη Θεσσαλονίκη με στελέχη της Νέας Δημοκρατίας. Υπογράμμισε δε ότι αυτό πραγματοποιείται «σε αγαστή συνεργασία με την Περιφέρεια και τις δημοτικές αρχές».

Ο πρωθυπουργός, αναφερόμενος στην ανάκαμψη που λαμβάνει σάρκα και οστά και στη Βόρεια Ελλάδα, τόνισε: «Βγαίνουμε πια σε εργοτάξια. Δεν μας παρουσιάζονται απλά μακέτες και σχέδια. Και όλα τα σημαντικά έργα για τα οποία είχα δεσμευτεί, προεκλογικά, αλλά και την πρώτη φορά που ανέβηκα στη Θεσσαλονίκη, στην 1η Διεθνή Έκθεση του 2019, υλοποιούνται με πολύ γρήγορους ρυθμούς».


«Όσο και αν κάποιοι πιστεύουν ότι μπορούν να γυρίσουν την Ελλάδα πίσω στο 2012, η Ελλάδα του 2022 τους έχει γυρίσει την πλάτη διότι έχουμε μάθει από τα παθήματά μας ως χώρα, θέλουμε να κοιτάξουμε μπροστά, θέλουμε να προοδεύσουμε, θέλουμε να ανοίξουμε μια καινούργια αναπτυξιακή σελίδα για τον τόπο, θέλουμε να δώσουμε ακόμα μεγαλύτερη έμφαση στην κοινωνική συνοχή και στη στήριξη των πιο αδυνάμων», συμπλήρωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι η επόμενη δεκαετία θα είναι μια δεκαετία στην οποία η Ελλάδα θα κάνει πολύ μεγάλα άλματα: «όταν έρθει η ώρα των εκλογών στο τέλος της τετραετίας θα έχουμε τη δυνατότητα να παρουσιάσουμε το κυβερνητικό μας έργο, να συγκρίνουμε αυτή την τετραετία με την προηγούμενη τετραετία και να μιλήσουμε επίσης για την επόμενη τετραετία. Διότι το έργο μας δεν σταματάει σε μια τετραετία».

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X