AEK: Η Ολγα Βεργίδου MVP της 15ης αγωνιστικής

Εικόνες από τον αγώνα ΑΕΚ - Αίας Ευόσμου
Photo Credits: INTIME

Η πασαδόρος της ΑΕΚ ψηφίστηκε πολυτιμότερη της 15ης αγωνιστικής

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Όλγα Βεργίδου είναι η KYANA MVP της 15ης αγωνιστικής της Volley League Γυναικών. Η διεθνής πασαδόρος της Α.Ε.Κ. ήταν η κορυφαία στην μεγάλη εκτός έδρας νίκη της Ένωσης στην έδρα του Π.Α.Ο.Κ. με 3-1 σετ. H 15η αγωνιστική ολοκληρώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα με την εξ αναβολής αναμέτρηση της Λαμίας με το Μαρκόπουλο.

Η Όλγα Βεργίδου εκτός από τους 3 άσσους που πέτυχε στην αναμέτρηση, με τα σερβίς της δυσκόλεψε την υποδοχή του Π.Α.Ο.Κ. και μοίρασε εξαιρετικά το παιχνίδι της ομάδας της στην επίθεση.

Είναι η δεύτερη αθλήτρια της Α.Ε.Κ. που κατακτά την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 το βραβείο της πολυτιμότερης αθλήτριας, μετά την Αμερικανίδα κεντρική Καζμίρ Μπράουν, για την 2η αγωνιστική, πάλι με αντίπαλο τον Π.Α.Ο.Κ..

«Το πιο δυνατό και αμφίρροπο πρωτάθλημα»

Η Όλγα Βεργίδου δήλωσε στο γραφείο Τύπου της ομοσπονδίας: «Με τον Π.Α.Ο.Κ. κάναμε μία πολύ καλή έδρας νίκη. Χρειαζόμασταν μία μεγάλη νίκη και εμφάνιση για την ψυχολογική μας ανάταση της ομάδας, μετά τις δυσκολίες που περάσαμε με τους τραυματισμούς και τον κορονοϊό. Πίστεψαμε σε εμάς μετά από αυτό το αποτέλεσμα. Παρόλα αυτά ήταν μόνο μία νίκη πρωταθλήματος και φέτος το πρωτάθλημα είναι μαραθώνιος. Πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε με τον ίδιο τρόπο σε κάθε παιχνίδι».

Για το φετινό πρωτάθλημα: «Είναι πολύ ενδιαφέρον φέτος και με διαφορά το πιο δυνατό και αμφίρροπο πρωτάθλημα των τελευταίων χρόνων. Όλες οι μεγάλες ομάδες συμμετέχουν και υπάρχουν γενικά πολύ καλές και δυνατές ομάδες. Κάθε αγωνιστική πρέπει να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Όλα θα κριθούν στα πλέι οφ και οι ομάδες που θα είναι στη καλύτερη αγωνιστική κατάσταση θα πετύχουν».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X