«Ναυαγεί» του Ντεμπελέ στην Παρί Σεν Ζερμέν - «Σφήνα» έχει μπει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Σοκ στην Μπαρτσελόνα: 6 μήνες εκτός ο Ντεμπελέ!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε «ναυάγιο» οδηγήθηκαν οι συζητήσεις της Μπαρτσελόνα με την Παρί Σεν Ζερμέν, για την παραχώρηση του Ουσμάν Ντεμπελέ στη γαλλική ομάδα.

Ο λόγος που οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών, δεν είχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα, δεν ήταν άλλος από το ότι ο Μάουρο Ικάρντι, δεν είχε καμία διάθεση να μπει σε διαδικασία να συμπεριληφθεί στο deal ως αντάλλαγμα για την απόκτηση του άσου των «μπλαουγκράνα».

Έπειτα από την εξέλιξη αυτή, η Μπαρτσελόνα βρίσκεται πλέον σε αναζήτηση ομάδας, προκειμένου να δώσει τον παίκτη, καθώς η ίδια θέλει να κινηθεί για την απόκτηση επιθετικού και βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με την Άρσεναλ για την απόκτηση του Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ.

Μπαίνει… σφήνα η Γιουνάιτεντ

Γερό «μπάσιμο» στην υπόθεση Ντεμπελέ παρουσιάζεται να κάνει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι εξελίξεις με τον Μέισον Γκρίνγουντ (που κατηγορήθηκε ότι χτύπησε και βίασε τη σύντροφό του και κατά συνέπεια μπαίνει στο περιθώριο) φέρονται να ώθησαν τους «κόκκινους διάβολους» στην απόφαση να διεκδικήσουν τον Ντεμπελέ.

Μένει να φανεί λοιπόν ως το βράδυ, που λήγει η μεταγραφική περίοδος, αν θα καταφέρουν να δελεάσουν περισσότερο τους «μπλαουγκράνα» (που είναι δεδομένο ότι θα παραχωρήσουν τον παίκτη ενόψει της λήξης του συμβολαίου του το καλοκαίρι).

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X