Ο Τζήλος έσπρωξε τον Αρη για να σταθεί στα πόδια του, 2-0 τον Παναιτωλικό και «βράζει» το Αγρίνιο (VIDEO)

Τρομερά πράγματα: Και άλλο πέναλτι πήρε ο Αρης σήμερα! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δώστε στον Αρη πέναλτι!

Μπαίνουν στη περιοχή οι παίκτες της ομάδας της Θεσσαλονίκης; Κατευθείαν στη βούλα. Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει και με τον Αρη και με τον ΠΑΟΚ ειδικά το τελευταίο διάστημα καθώς καταλήγουν να έχουν τουλάχιστον ένα πέναλτι σε κάθε ματς.

Η ομάδα του Ακη Μάντζιου σήμερα πέρασε από το Αγρίνιο, από τη στιγμή που κατάφερε να ευστοχήσει και στα δύο… δώρα του Τζήλου.

Αρχικά στο 5ο λεπτό, ο Τζήλος καταλόγισε πέναλτι υπέρ του Άρη σε γλίστρημα του Ντιαγέ, με τον VAR Ζαμπάλα να μη… βλέπει ξεκάθαρο και προφανές λάθος και ως εκ τούτου να μη διαφωνεί με την απόφαση του διαιτητή. Ο Ματίγια ευστόχησε από τα 11 βήματα, σκοράροντας το πρώτο τέρμα του Άρη μέσα στο 2022.


Σα να μην έφτανε αυτό, στο 20’, ο Τζήλος προσέφερε και δεύτερο πέναλτι στους «κιτρινόμαυρους», αυτήν τη φορά σε πτώση του Μαντσίνι μετά από διεκδίκηση της μπάλας με τον Μελίσσα. Ο Καμαρά ανέλαβε αυτήν την εκτέλεση και έκανε το 0-2 νικώντας τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων.


Το 0-2 διατηρήθηκε ως το τέλος, χαρίζοντας στον Άρη τη δυνατότητα να «πιάσει» τον ΟΦΗ στους 26 βαθμούς και να μη χάσει έδαφος απέναντι σε Αστέρα Τρίπολης και ΠΑΣ Γιάννινα, που επίσης πήραν τρίποντα σε αυτήν την αγωνιστική και συνέχισαν ακάθεκτη στον δρόμο για την είσοδο τους στα πλέι οφ.

 

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X