Αδίκησε τον εαυτό της η ΑΕΚ - Εχασε με 3-2 σετ από τον Άθλο ενώ είχε προηγηθεί με 2-0 σετ

Αδίκησε τον εαυτό της η ΑΕΚ - Εχασε με 3-2 σετ από τον Άθλο ενώ είχε προηγηθεί με 2-0 σετ
Photo Credits: INTIME

Μέσα από τα χέρια της έχασε τη νίκη η ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ έχοντας παράπονα και από την διαιτησία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένα πολύτιμο τρίποντο έχασε μέσα από τα χέρια της η ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ που γνώρισε την ήττα με 3-2 σετ από τον Άθλο στην Ορεστιάδα ενώ κατάφερε να προηγηθεί άνετα με 2-0 σετ για την 4η αγωνιστική της β’ φάσης της Preleague.

Η «Ένωση» αδίκησε κατάφορα τον εαυτό της επιτρέποντας στον Άθλο να μπει και πάλι στο παιχνίδι και στο τέλος να πάρει τη νίκη. Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν και παράπονα από την διαιτησία ειδικά στο τέταρτο σετ όπου σε ένα καθοριστικό σημείο έδωσε δύο πόντους στους γηπεδούχους προκαλώντας τον έντονο εκνευρισμό των αθλητών αλλά και του πάγκο της ΑΕΚ. Από εκείνο το σημείο η ομάδα δεν μπόρεσε να ηρεμήσει το παιχνίδι της με τον εκνευρισμό να την οδηγεί σε πολλά εύκολα λάθη.  Η ΑΕΚ έχασε κι άλλο έδαφος στην βαθμολογία στην «μάχη» της ανόδου ωστόσο διατηρεί ζωντανές τις ελπίδες της.

Εξαιρετική στα δύο πρώτα σετ

Πολύ καλή εμφάνιση της ΑΕΚ στο πρώτο σετ όπου φρόντισε σταδιακά να «χτίσει» διαφορά στο σκορ. Οι «κιτρινόμαυροι» με πίεση από το σερβίς και πολύ αποτελεσματικό μπλοκ έβαλαν …δύσκολα στον Άθλο με αποτέλεσμα να προηγηθούν αρχικά με 9-12 και 12-19 για να πάρουν εν τέλει τη νίκη με 17-25. Εξαιρετική εμφάνιση και στο δεύτερο σετ για την «Ένωση» που είχε πολύ καλά ποσοστά στην υποδοχή της, τελείωσε τις φάσεις και πήρε τη νίκη με 14-25 για το 0-2 στα σετ. Στο τρίτο σετ η εικόνα ήταν διαφορετική με τον Άθλο να κάνει την τελευταία του προσπάθεια για να μπει στο παιχνίδι και το κατάφερε. Πίεσε περισσότερο στο σερβίς σε συνδυασμό με τα πολλά εύκολα λάθη και τις χαμένες επιθέσεις της ΑΕΚ να πάρει τη νίκη με 25-19 και να μειώσει σε 2-1.

Παράπονα για την διαιτησία

Το τρίτο σετ εξελίχτηκε σε θρίλερ με την ΑΕΚ να προηγείται με 9-13 και 11-14 ωστόσο ο Άθλος εκμεταλλεύτηκε τα λάθη της «Ένωσης» και ισοφάρισε σε 15-15. Σε εκείνο το σημείο η ΑΕΚ πέτυχε πόντο με αλλά ο διαιτητής τον έδωσε στον Άθλο θεωρώντας πως οι παίκτες του δεν είχαν ακουμπήσει την μπάλα. Ακολούθησαν έντονες διαμαρτυρίες από πλευράς ΑΕΚ με αποτέλεσμα να δεχτεί και τεχνική ποινή έναν επιπλέον πόντο με το σκορ να γίνεται αυτόματα 17-15. Η ΑΕΚ ισοφάρισε άμεσα αλλά ήταν φανερά πως ο εκνευρισμός δεν της επέτρεψε να τελειώσει τις φάσεις με το απαιτούμενο καθαρό μυαλό. Προηγήθηκε εκ νέου με 21-20 αλλά ο Άθλος πήρε τη νίκη με 25-22 και ισοφάρισε σε 2-2 στέλνοντας το ματς στο τάι μπρέικ. Εκεί ο Άθλος έχοντας και την ψυχολογία με το μέρος του πήρε τη νίκη με 15-12 και 3-2 αντίστοιχα.

Τα σετ: 17-25, 14-25, 25-19, 25-23, 15-12

ΑΘΛΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ (Θοδωρής Χουσίδης): Στοϊλούδης, Αλεξάκης, Γκιγιέρμε, Ριζόπουλος, Καψαλιάρης, Φερείρα / Αρχοντούδης (λ), Διαμαντίδης (λ), Τσολακίδης, Ράπτης.

ΑΕΚ (Άκης Χαζηαντωνίου): Πετσιάς, Παύλου, Ράμος, Χαντ, Πιέπερ, Θεοδόσης / Αχιλλεόπουλος (λ), Αδάμ, Καπίρης, Πιέπερ, Καβαρινός.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X