Τρεις Αγγλικοί άσσοι και ο Mr. Survivor

Τρεις Αγγλικοί άσσοι και ο Mr. Survivor

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε μία εβδομάδα που η απουσία των κορυφαίων πρωταθλημάτων είναι κάτι παραπάνω από φανερή, το ενδιαφέρον μας μεταφέρεται σε λιγότερο δημοφιλή πρωταθλήματα, στην Ελληνική Super League Interwetten και στο… νησί, εκεί όπου η ποδοσφαιρική δράση δεν… σταματά ποτέ!

Προγνωστικά Τσάμπιονσιπ

Σε αποδόσεις αουτσάιντερ η Χαλ απέναντι στην Σουόνσι, γεγονός που δίνει ερέθισμα για τον άσο. Η εξαγορά της Χαλ από τον Mr. Survivor (Ατζούν Ιλίτζαλι) έχει αλλάξει το κλίμα, πλέον υπάρχει ενθουσιασμός για το μέλλον της ομάδας από το Ανατολικό Γιόρκσαϊρ.

Η εξέλιξη αυτήν συνδυάστηκε με δύο πολύ δυνατές νίκες της Χαλ, απέναντι σε Μπόρνεμουθ και Μπλάκμπερν, ομάδες της πρώτης 3αδας και μάλιστα δίχως να δεχτεί τέρμα!

Η Σουόνσι τρέχει αήττητο σερί τριών αναμετρήσεων, αλλά δυσκολεύεται στο σκοράρισμα και εκτός έδρας δεν τρομάζει κανέναν (2-4-5 στα 11 τελευταία). Ο άσος στο 2.87, κάπου στο 2.55 το δικό μου estimation.

Προγνωστικά Λιγκ 2

Δύο άσοι σε αποδόσεις φαβορί από την Λιγκ 2. Αναφέρομαι στις φορμαρισμένες Μάνσφιλντ και Μπρίστολ Ρόβερς.

Η Μάνσφιλντ είναι η πιο… hot ομάδα της κατηγορίας με 7 σερί νίκες και 10 στα 11 τελευταία παιχνίδια της και έχει υψηλές βλέψεις. Η Λέιτον δεν είναι εύκολος αντίπαλος, αλλά με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται (0-1-4) και τις επιθετικές αδυναμίες της (μόλις 1 γκολ στα 5 τελευταία) η γηπεδούχος έχει σαφές προβάδισμα. Στα συν ότι η Λέιτον είχε μεσοβδόμαδο αγώνα σε δύσκολη έδρα με επιβαρυμένο τερέν.

Η Μπρίστολ Ρόβερς βρήκε ρυθμό (3-1-0) και πείθει για πρώτη φορά με τον Μπάρτον στον πάγκο της. Μόλις μία ήττα στα 5 τελευταία εντός (3-2-1) και κόντρα σε μία Γουόλσολ με 4 σερί ήττες και σερί 1-2-7 στα 10 τελευταία.

Επισκεφτείτε καθημερινά το BetMarket.gr για να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις με τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, να δείτε τα προγνωστικά των tipster μας, την πτώση αποδόσεων αλλά και την ενδιαφέρουσα θεματολογία γύρω από το στοίχημα που δεν θα βρείτε αλλού.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΟΥ:

Trixie Bet365*:

29/1 – 17:00 – Χαλ – Σουόνσι: 1 (2.87)

29/1 – 17:00 – Μάνσφιλντ – Λέιτον Οριεντ: 1 (2.25)

29/1 – 17:00 – Μπρίστολ Ρόβερς – Γουόλσολ: 1 (2.25)

Με 25 μονάδες στις δυάδες και 10 στην τριάδα

*Σε ισχύ η πρώιμη πληρωμή

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X