ΑΕΚ: Επιμένουν οι Γάλλοι για Μισελέν και Σεντ Ετιέν

«Θέλει δανεικό τον Μισελέν η Σεντ Ετιέν»
Photo Credits: INTIME

Γαλλικά ΜΜΕ εξακολουθούν να συνδέουν τον Κλεμάν Μισελέν με τη Σεντ Ετιέν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στη λίστα της Σεντ Ετιέν εξακολουθεί να βρίσκεται ο Κλεμάν Μισελέν.

Ο Γάλλος δεξιός μπακ της ΑΕΚ βρίσκεται στη λίστα απασχολεί ακόμη το σύλλογο της Ligue 1, ο οποίος αναζητάει ποδοσφαιριστή για το δεξί άκρο της άμυνας, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα butfootballclub.fr.

Το δημοσίευμα για τον Μισελέν

Αναλυτικά το δημοσίευμα αναφέρει: «Μετά τους Ζορί Γκανιόν, Μπακαρί Σακό, Πολ Μπερναντόνι, Σαντά Τιούμπ και Ελιακίμ Μανγκαλά, η Σεντ Ετιέν θα μπορούσε να αποκτήσει και τους Εντζο Κριβέλι, Λοΐκ Ρεμί και Κλεμάν Μισελέν πριν από το τέλος της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Ενώ ο επιθετικός της Αντάλιασπορ (σ.σ ο Εντσο Κριβέλι) αναμένεται αυτό το Σάββατο στη Γαλλία για να οριστικοποιήσει τον δανεισμό του με οψιόν αγοράς μέχρι το τέλος της σεζόν με τους «Πράσινους», οι άνθρωποι της Σεντ Ετιέν διαπραγματεύονται επίσης με τον Ρεμί, από τη στιγμή που τελειώνει το συμβόλαιό του το καλοκαίρι.

Εκτός από αυτές τις δύο περιπτώσεις η Σεντ Ετιέν θα μπορούσε επίσης να ολοκληρώσει την μεταγραφή του Κλεμέν Μισελέν πριν από το τέλος της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας L’Equipe. Ο πρώην δεξιός μπακ της Λανς, που αγωνίζεται από το περασμένο καλοκαίρι στην ΑΕΚ, θα ήταν η πρώτη επιλογή του Πασκάλ Ντουπράζ σε αυτή τη θέση. Όμως αυτή η υπόθεση εκκρεμεί ακόμη».

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X