Συμφώνησε με δύο παίκτες και επιλέγει η ΑΕΚ

ΑΕΚ: Υπάρχουν ευθύνες για το φιάσκο Εντσάμ και θα πρέπει να αποδοθούν
Photo Credits: INTIME

Σε συμφωνία με δύο παίκτες για την ενίσχυση στη μεσαία γραμμή έχουν έρθει στην ΑΕΚ και πλέον αναμένεται να επιλέξει αυτόν που θα αποκτήσει τελικά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τρεις ημέρες πριν από τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου, η ΑΕΚ φαίνεται πως έχει καταφέρει να φτάσει σε συμφωνία με δύο ποδοσφαιριστές.

Στην Αθήνα βρίσκονται ο Παναγιώτης Κονέ και ο Γιάννης Παπαδημητρίου, οι οποίοι βρίσκονταν στο Βέλγιο για να προχωρήσουν τις επαφές με υποψήφιους στόχους της ΑΕΚ και όλα δείχνουν πως έχουν συμφωνήσει με 2 παίκτες.

Μάλιστα, όπως αναφέρει σήμερα η «Ώρα των Σπορ», στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο είχαν ξεχωρίσει τρεις περιπτώσεις για τη μεσαία γραμμή, όμως από τη στιγμή που δεν βρέθηκε η «χρυσή τομή» με την Κλαμπ Μπριζ για τον Έντερ Μπαλάντα προχωράει τις δύο άλλες υποθέσεις.

Μέσα στις επόμενες ώρες, οι δύο άνδρες που τρέχουν τον μεταγραφικό σχεδιασμό, μαζί με τον Δημήτρη Μελισσανίδη και τον Αργύρη Γιαννίκη αναμένεται να μιλήσουν και να αποφασίσουν ποιον από τους δύο ποδοσφαιριστές θα φέρουν τελικά στην ομάδα πριν κλείσει η μεταγραφική περίοδος.

Όλη η επικαιρότητα της ΑΕΚ | AEK Basket Queen by Betsson - 17/5/24
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X