Για άλλη μια νίκη-υπέρβαση η ΑΕΚ κόντρα στον Ολυμπιακό (20:00, LIVE ενημέρωση enwsi.gr)

Για άλλη μια νίκη-υπέρβαση η ΑΕΚ κόντρα στον Ολυμπιακό (20:00, LIVE ενημέρωση enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό σε ένα μεγάλο ντέρμπι

Μεγάλο παιχνίδι για την ΑΕΚ, που υποδέχεται σήμερα (ΕΡΤ3) στο κλειστό των Άνω Λιοσίων τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Βasket League.

Η Ένωση μετά την μεγάλη νίκη με τον ΠΑΟΚ, έκλεισε τον πρώτο γύρο με ρεκόρ 6-6 και περιμένει τους «ερυθρόλευκους» που έχουν 10-1. Οι παίκτες της ΑΕΚ θέλουν να προστατεύσουν την έδρα τους και να κάνουν την μεγάλη υπέρβαση, κόντρα στα προβλήματα που έχουν.

Ο Στέφανος Δέδας δεν θα έχει στην διάθεση του τον Ανγκόλα, που θα απουσιάσει για καιρό ακόμα, ενώ και ο Νίκος Παππάς που τραυματίστηκε πριν τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ δεν έχει επιστρέψει ακόμα, λόγω του προβλήματος στο πόδι του. Ο Αντώνης Κόνιαρης δεν είναι ακόμα έτοιμος και δεν αναμένεται να είναι στην αποστολή. Όλοι οι άλλοι παίκτες είναι διαθέσιμοι και πρέπει να καλύψουν τις δύο μεγάλες αυτές απουσίες.

Από την μεριά του ο Γιώργος Μπαρτζώκας, δεν θα έχει τους Πρίντεζη, Μακίσικ και Παπανικολάου που έλειψαν και στην ήττα της Πέμπτη από τον Ερυθρό Αστέρα.

Διαιτητές στο αποψινό ματς, θα είναι οι διεθνείς, Βασίλης Πιτσίλκας (Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας) και Νίκος Τζιοπάνος (Θεσσαλονίκης), μαζί με τον Κώστα Σταματόπουλο (Μαγνησίας).

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X