Ποστέκογλου: «Ο Γιακουμάκης δείχνει γιατί τον έφερα στη Σέλτικ - Δούλεψε σκληρά για να είναι έτοιμος»

Ποστέκογλου: «Ο Γιακουμάκης δείχνει γιατί τον έφερα στη Σέλτικ - Δούλεψε σκληρά για να είναι έτοιμος»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στα δυο τελευταία παιχνίδια της Σέλτικ, όπου έχει ξεκινήσει βασικός, ο Γιώργος Γιακουμάκης σκόραρε ισάριθμες φορές, δείχνοντας, με τις τελευταίες του εμφανίσεις, σύμφωνα με τον Άγγελο Ποστέκογλου, γιατί τον ήθελε στην ομάδα.

Ο ομογενής προπονητής της Σέλτικ έπλεξε το εγκώμιο του πρώην άσου της ΑΕΚ, λέγοντας:

«Δεν σημείωσε απλά ένα υπέροχο γκολ (σ.σ. κόντρα στη Χαρτς), αλλά δούλεψε πολύ σκληρά και έπρεπε, γιατί δυστυχώς αυτή τη στιγμή δεν έχουμε κάποιον να του δώσουμε λίγες ανάσες προς το τέλος του παιχνιδιού. Δείχνει στους ανθρώπους γιατί τον έφερα.

Όταν βρίσκεται μέσα στην περιοχή, μπορεί να σκοράρει. Αυτή είναι η δύναμή του. Είναι απόδειξη του χαρακτήρα του. Είπα, αφού έχασε το πέναλτι κόντρα στην Λίβινγκστον, ότι αυτό είναι το βάρος που κουβαλάς ως το νο 9 εδώ στη Σέλτικ.

Θα είσαι εδώ για τις μεγάλες στιγμές και να σκοράρεις και αυτό θέλει. Δεν πτοήθηκε μετά από αυτό, δούλεψε σκληρά για να είναι έτοιμος».

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X