Στέφανος Τσιτσιπάς: Με πόσα χρήματα θα φύγει από την Αυστραλία

Aυστραλιανό Open: Ο Τσιτσιπάς κέρδισε (3-1 σετ) τον Μπάεζ και προκρίθηκε στον 3ο γύρο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχασε την ευκαιρία να δώσει το «παρών» στο 2ο τελικό της καριέρας του σε τουρνουά Grand Slam, καθώς ο 24χρονος ηττήθηκε στον ημιτελικό του Australian Open από τον Ντανίλ Μεντβέντεφ με 3-1 σετ.

Ο Τσιτσιπάς αποχαιρετά την «πράσινη» ήπειρο με την πίκρα του χαμένου ημιτελικού, αλλά από την άλλη ο τραπεζικός του λογαριασμός μεγαλώνει με ένα γενναίο ποσό. Συγκεκριμένα η πορεία μέχρι τα ημιτελικά αποφέρει στον παίκτη 895.000 δολάρια Αυστραλίας, δηλαδή σε 567.955 ευρώ. Το ποσό θα ήταν πολύ μεγαλύτερο αν περνούσε τον Μεντβέντεφ και βρισκόταν στον τελικό.

Ο νικητής του τελικού της Κυριακής (30/1), πέρα από τη δόξα, θα λάβει και έπαθλο 1,8 εκατομμυρίου ευρώ, ενώ ο ηττημένος θα… παρηγορηθεί με ποσό στο ένα εκατομμύριο ευρώ.β Τα λεφτά είναι πολλά, όπως καταλαβαίνετε.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στην επαγγελματική του καριέρα πλησιάζει τα 16,9 εκατομμύρια δολάρια, δηλαδή στα 15,2 εκατομμύρια ευρώ, ποσό απόλυτα σύμφωνο με τις μέχρι σήμερα επιτυχίες του.
Ο Έλληνας τενίστας, μεταξύ άλλων έχει επτά τίτλους, έχει έναν τελικό και τέσσερις ημιτελικούς σε Grand Slam και από τον Μάρτιο του 2021 βρίσκεται σταθερά στο Top 5 της παγκόσμιας κατάταξης.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X