Φερστάπεν: Θα έχει το Νο1 και στο κράνος του (VIDEO)

Φερστάπεν: Θα έχει το Νο1 και στο κράνος του (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η νέα σεζόν της Formula 1 πλησιάζει και οι ομάδες εργάζονται με αμείωτους ρυθμούς ώστε να είναι έτοιμες για το ξεκίνημά της. Τα μονοθέσια παίρνουν την τελική τους μορφή πριν τις επίσημες παρουσιάσεις στις πρώτες ημέρες του Φεβρουαρίου, ενώ το τριήμερο 23-25 του ίδιου μήνα θα βρεθούν στην Ισπανία για το πρώτο χειμερινό τεστ.

Όμως οι ομάδες δεν είναι οι μόνες που κάνουν σχέδια για το 2022. Οι οδηγοί κάνουν τη δική τους προετοιμασία και επιθυμούν να είναι στην καλύτερη δυνατή φόρμα σε ένα πρωτάθλημα που αναμένεται με αγωνία. Στο πλαίσιο της προετοιμασίας του, ο Μαξ Φερστάπεν μας ετοίμασε μια μικρή έκπληξη.

Ο Ολλανδός παγκόσμιος πρωταθλητής του 2021 παρουσίασε το κράνος με το οποίο θα αγωνιστεί στο 2022. Το νούμερο 1 επιστρέφει στη Formula 1 μετά το 2014 και ο Φερστάπεν θα παλέψει με όλο του το ταλέντο ώστε να το διατηρήσει. Το κράνος του διαθέτει το γνωστό σχεδιασμό με ένα λιοντάρι να κοσμεί το πάνω μέρος και συνδυάζει τα αρχικά «MV». Επιπλέον είναι επιχρυσωμένο και τονίζει με το παραπάνω την επιτυχία του 2021. Η παρουσία του αριθμού στο κράνος είναι υποχρεωτική βάσει του άρθρου 9.2 των αγωνιστικών κανονισμών της Formula 1. Aλλά ακόμα και να μην ήταν, ο Ολλανδός δεν θα έχανε την ευκαιρία να «φωνάξει» με κάθε τρόπο πως είναι πια παγκόσμιος πρωταθλητής.

Δείτε τον Μαξ Φερστάπεν να μας παρουσιάζει το νέο του κράνος.

Η Red Bull Racing δεν έχει ανακοινώσει την ημερομηνία αποκάλυψης του νέου της μονοθεσίου. Ωστόσο έχει επιβεβαιώσει πως πριν τις δοκιμές της Βαρκελώνης θα πραγματοποιήσει το πρώτο της shakedown στο Σίλβερστον, κάτι το οποίο θα κάνει και η Mercedes. Ο Φερστάπεν το 2022 θα έχει δίπλα του για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τον Σέρτζιο Πέρεζ.

 

Η Ανάλυση του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός από τον Άκη Ζήκο | AEK After 25/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X