Ρούνεϊ: «Γι’ αυτό απέρριψα την Έβερτον»

Ρούνεϊ: Ηττα-σοκ στο ντεμπούτο ως μόνιμος προπονητής
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γουέιν Ρούνεϊ αποκάλυψε ότι απέρριψε την πρόταση για συνέντευξη από την Έβερτον και δήλωσε αφοσιωμένος στο έργο του που είναι η σωτηρία της Ντέρμπι Κάουντι.

Μπορεί να είναι η ομάδα από την οποία ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα, αλλά και αυτή που του έδωσε στέγη μετά την αποχώρηση του από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όμως ο Γουέιν Ρούνεϊ την αρνήθηκε σε ότι αφορά την θέση του προπονητή.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος: «Η Έβερτον μίλησε με τον ατζέντη μου και ήθελε να με συναντήσει για μία συνέντευξη αναφορικά με την θέση του προπονητή, όμως την απέρριψα. Πιστεύω ότι μία μέρα θα γίνω προπονητής στην Premier League και πιστεύω ότι είμαι 100% έτοιμος για αυτό, αλλά προς το παρόν έχω μία δουλειά να κάνω στην Ντέρμπι Κάουντι», ήταν τα λόγια του Ρούνεϊ που δίνει την μεγάλη μάχη να παραμείνει στην Championship με τα «κριάρια» παρά την αφαίρεση 21 βαθμών για οικονομικές ατασθαλίες.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X