«Ψήνεται» για Μπάρκα η Γκέτεμποργκ

Μοράις: «Ο Μπάρκας έχει την ποιότητα για βασικός στη Σέλτικ - Ισως χρειάζεται να δοθεί δανεικός για να αποκτήσει αυτοπεποίθηση»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το ενδεχόμενο του δανεισμού του Βασίλη Μπάρκα εξετάζει η Γκέτεμποργκ.

Μετά το διαζύγιο με τον Γιάννη Ανέστη, η Γκέτεμποργκ έχει βρεθεί σε αδιέξοδο αναφορικά με την θέση του τερματοφύλακα, αφού ο Νορβηγός Στεν Γκριτεμπουστ με τον οποίο υπήρχε συμφωνία δεν κατάφερε να περάσει τα ιατρικά.

Κάπως έτσι, μία εβδομάδα πριν το βασικό στάδιο προετοιμασίας που θα γίνει στην Ισπανία, η ομάδα του Μάικλ Στάρε έχει μείνει με μοναδικό διαθέσιμο γκολκίπερ τον νεαρό Ανταμ Μπενέντικτσον και ψάχνει την αγορά για ένα βασικό νούμερο 1.

Ανάμεσα στις επιλογές που έπεσαν στο τραπέζι και εξετάζονται είναι και αυτή του Βασίλη Μπάρκα, ο οποίος δεν υπολογίζεται από την Σέλτικ. Οι Σκωτσέζοι δεν έχουν πρόβλημα στον δανεισμό του, ωστόσο το «αλμυρό» συμβόλαιο του Έλληνα τερματοφύλακα, προς το παρόν φρενάρει τις διαθέσεις της Γκέτεμποργκ που όμως δεν καίει ακόμα την περίπτωσή του.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X