ΟΑΚΑ: Καθαρίζεται το γήπεδο, φάνηκε πρώτη φορά χορτάρι μετά από μέρες (ΦΩΤΟ)

ΟΑΚΑ: Καθαρίζεται το γήπεδο, φάνηκε πρώτη φορά χορτάρι μετά από μέρες (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Οι εξελίξεις με το ΟΑΚΑ ενόψει της αναμέτρησης της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ υποδέχεται την Κυριακή στις 17:15 το Βόλο στο ΟΑΚΑ και άπαντες περιμένουν να δουν την κατάσταση στην οποία θα βρίσκεται το γήπεδο.

Από τα ξημερώματα της Παρασκευής έχει ξεκινήσει από τους ανθρώπους της Ενωσης η επιχείρηση εκχιονισμού προκειμένου να είναι εντάξει το γήπεδο για το ματς της Κυριακής.

Θέλει αρκετή δουλειά  αλλά εκτιμάται ότι και με τη συνδρομή των ανθρώπων της ΑΕΚ δεν θα υπάρξει πρόβλημα.

Μάλιστα, μετά από τέσσερις ώρες δουλειάς φάνηκε πρώτη φορά χορτάρι!

ΟΑΚΑ: Καθαρίζεται το γήπεδο, φάνηκε πρώτη φορά χορτάρι μετά από μέρες (ΦΩΤΟ) ΟΑΚΑ: Καθαρίζεται το γήπεδο, φάνηκε πρώτη φορά χορτάρι μετά από μέρες (ΦΩΤΟ) ΟΑΚΑ: Καθαρίζεται το γήπεδο, φάνηκε πρώτη φορά χορτάρι μετά από μέρες (ΦΩΤΟ) ΟΑΚΑ: Καθαρίζεται το γήπεδο, φάνηκε πρώτη φορά χορτάρι μετά από μέρες (ΦΩΤΟ) ΟΑΚΑ: Καθαρίζεται το γήπεδο, φάνηκε πρώτη φορά χορτάρι μετά από μέρες (ΦΩΤΟ) ΟΑΚΑ: Καθαρίζεται το γήπεδο, φάνηκε πρώτη φορά χορτάρι μετά από μέρες (ΦΩΤΟ) ΟΑΚΑ: Καθαρίζεται το γήπεδο, φάνηκε πρώτη φορά χορτάρι μετά από μέρες (ΦΩΤΟ)

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X