Νεκροί και σοβαρά τραυματίες στο Καμερούν - Κομόρες έπειτα από ταραχές

Νεκροί και σοβαρά τραυματίες στο Καμερούν - Κομόρες έπειτα από ταραχές
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σύμφωνα με το LSI Africa, ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο για επτά νεκρούς ενώ οι βαριά τραυματίες φέρεται να έχουν φτάσει τους 40. Όλοι τους έχουν μεταφερθεί στο κοντινό νοσοκομείο Μεσασί.

Σκηνικό χάους επικράτησε κατά τη διάρκεια του αγώνα ανάμεσα στο Καμερούν και τις Κομόρες για τη φάση των 16 του Κόπα Άφρικα. Σύμφωνα με ΜΜΕ του Καμερούν υπάρχει πολλοί νεκροί αλλά και τραυματίες, έπειτα από εισβολή οπαδών σε θύρα του γηπέδου.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι πολλοί φίλαθλοι έχασαν τη ζωή τους ή τραυματίστηκαν όταν ποδοπατήθηκαν κατά τη διάρκεια της εισβολής. Φωτογραφίες δείχνουν ποδοπατημένους φιλάθλους να βρίσκονται στο έδαφος και από πάνω τους να βρίσκονται άλλοι που γλύτωσαν προσπαθώντας να τους κάνουν τεχνητή αναπνοή.

Την ίδια ώρα βίντεο καταγράφει την εισβολή των οπαδών στη θύρα του γηπέδου. Σύμφωνα με το LSI Africa, ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο για επτά νεκρούς ενώ οι βαριά τραυματίες φέρεται να έχουν φτάσει τους 40. Όλοι τους έχουν μεταφερθεί στο κοντινό νοσοκομείο Μεσασί.

Η Ανάλυση του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός από τον Άκη Ζήκο | AEK After 25/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X