ΑΕΚ: Αποκλεισμένοι στα Σπάτα λόγω κακοκαιρίας Γιαννίκης, Δημητριάδης και μέλη του τεχνικού επιτελείου

ΑΕΚ: Αποκλεισμένοι στα Σπάτα λόγω κακοκαιρίας Γιαννίκης, Δημητριάδης και μέλη του τεχνικού επιτελείου
Photo Credits: INTIME

Δύσκολες οι συνθήκες στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η κακοκαιρία «Ελπίς» σαρώνει από το πρωί την Αττική και οι καιρικές συνθήκες στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα έχουν δημιουργήσει προβλήματα.

Συγκεκριμένα, αυτή τη στιγμή περίπου δέκα άτομα, μεταξύ αυτών ο Αργύρης Γιαννίκης, ο Βασίλης Δημητριάδης και μέλη του τεχνικού επιτελείου, έχουν αποκλειστεί στο προπονητικό κέντρο της Ενωσης στα Σπάτα.

Νωρίτερα, ποδοσφαιριστές που αποχώρησαν με προορισμό τα νότια προάστια έκαναν πάνω από δυο ώρες για να φτάσουν στα σπίτια τους ενώ οι Παναγιώτης Τσιντώτας, Χρυσόστομος Μιχαηλίδης και Νίκος Κορομηλάς κατάφεραν μετά από δυο ώρες να φτάσουν μέχρι το ξενοδοχείο Holiday Inn στα Σπάτα.

Να επισημανθεί πως υπήρξε η σκέψη σε κάποιους να μείνουν στο ξενοδοχείο του αεροδρομίου για να γλυτώσουν την ταλαιπωρία, αλλά απόψε δεν υπάρχουν δωμάτια λόγω αναβολής πτήσεων από το «Ελ. Βενιζέλος».

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X