
Ισχυρή είναι η πιθανότητα να υπερασπιστεί την εστία της ΑΕΚ και στη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ ο Βασίλης Χατζηεμμανουήλ
Η ΑΕΚ κέρδισε 2-0 τον Ατρόμητο στο Περιστέρι για τη 19η αγωνιστική της Super League, με τον Βασίλη Χατζηεμμανουήλ να πραγματοποιεί το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα της Ενωσης.
Ο νεαρός τερματοφύλακας, θεωρείται πολύ πιθανό να βρεθεί κάτω από τα γκολπόστ της Ενωσης και στη ρεβάνς της Τετάρτης (26/1) με τον ΠΑΟΚ, καθώς αποτελεί ερωτηματικό το αν θα είναι έτοιμοι οι Στάνκοβιτς και Τσιντώτας.
Ο Αυστριακός κίπερ αφ’ ενός, αν και είναι έτοιμος από ιατρικής απόψεως, εξακολουθεί να έχει κάποιες ενοχλήσεις στο γόνατο, ενώ από την άλλη ο Ελληνας πορτιέρε χθες παρ’ όλο που έκανε ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατό για να αγωνιστεί οι αφόρητοι πόνοι στη μέση δεν τον άφησαν, με τη συμμετοχή του στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ να κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη.
Είναι ευκόλως αντιληπτό λοιπόν, πως ο νεαρός τερματοφύλακας, που προέρχεται από τις ακαδημίες της ΑΕΚ και έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις με την δεύτερη ομάδα της Ενωσης, συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες για να υπερασπιστεί την εστία των κιτρινόμαυρων στο ντέρμπι με τον «Δικέφαλο του Βορρά».
- LIVE ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
- Το ομορφότερο τοπίο του κόσμου!
- ΑΕΚ: Ο Αλμέιδα επέμεινε και σήμερα με Λιβάι Γκαρσία φουνταριστό
- Τα πάντα για το στοίχημα ΕΔΩ - Οι καλύτερες προτάσεις
- Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ του Αλμέιδα θα ζήσει ή πεθάνει στο γήπεδο ως ομάδα» (VIDEO)
- ΑΕΚ: Θετικές εξελίξεις για το θέμα του στόπερ – Ταξιδεύει στο εξωτερικό ο Κουχάρσκι για να έχει επαφές με τον παίκτη



Έξαλλος ο Μπεράρντι: Τον κράτησαν με το ζόρι πριν αρπάξει οπαδό της Σασουόλο! (VIDEO)

Οι «3+1» μεταγραφές της ΑΕΚ και η πολύ σωστή απόφαση για Αθανασιάδη

Χαμός στους Νετς: Ο Ντουράντ έθεσε όρο, ή ο ίδιος ή ο Νας στην ομάδα!

Πέθανε η πρωταγωνίστρια του μιούζικαλ «Grease» Ολίβια Νιούτον Τζον

Η Μαρία Ανδρούτσου φουλ γυμνασμένη με το μαγιό της σε αυλή (ΦΩΤΟ)