Αγωνία στην ΑΕΚ για Τσιντώτα και Στάνκοβιτς ενόψει ΠΑΟΚ

Αγωνία στην ΑΕΚ για Τσιντώτα και Στάνκοβιτς ενόψει ΠΑΟΚ
Photo Credits: INTIME

Ισχυρή είναι η πιθανότητα να υπερασπιστεί την εστία της ΑΕΚ και στη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ ο Βασίλης Χατζηεμμανουήλ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ κέρδισε 2-0 τον Ατρόμητο στο Περιστέρι για τη 19η αγωνιστική της Super League, με τον Βασίλη Χατζηεμμανουήλ να πραγματοποιεί το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα της Ενωσης.

Ο νεαρός τερματοφύλακας, θεωρείται πολύ πιθανό να βρεθεί κάτω από τα γκολπόστ της Ενωσης και στη ρεβάνς της Τετάρτης (26/1) με τον ΠΑΟΚ, καθώς αποτελεί ερωτηματικό το αν θα είναι έτοιμοι οι Στάνκοβιτς και Τσιντώτας.

Ο Αυστριακός κίπερ αφ’ ενός, αν και είναι έτοιμος από ιατρικής απόψεως, εξακολουθεί να έχει κάποιες ενοχλήσεις στο γόνατο, ενώ από την άλλη ο Ελληνας πορτιέρε χθες παρ’ όλο που έκανε ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατό για να αγωνιστεί οι αφόρητοι πόνοι στη μέση δεν τον άφησαν, με τη συμμετοχή του στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ να κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη.

Είναι ευκόλως αντιληπτό λοιπόν, πως ο νεαρός τερματοφύλακας, που προέρχεται από τις ακαδημίες της ΑΕΚ και έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις με την δεύτερη ομάδα της Ενωσης, συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες για να υπερασπιστεί την εστία των κιτρινόμαυρων στο ντέρμπι με τον «Δικέφαλο του Βορρά».

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X