ΑΕΚ Β': Οσα έγιναν στο Αιγάλεω και δεν πρέπει να ξεχαστούν!

ΑΕΚ Β': Οσα έγιναν στο Αιγάλεω και δεν πρέπει να ξεχαστούν!
Photo Credits: INTIME

Το enwsi.gr ήταν εκεί και έχει όλο το ρεπορτάζ από όσα έγιναν έξω από το γήπεδο στο παιχνίδι της ΑΕΚ Β' στο Αιγάλεω

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το παιχνίδι της ΑΕΚ Β’ με το Αιγάλεω στο γήπεδο των φιλοξενουμένων, ήταν ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα πόσες ομάδες μισούν… θανάσιμα την Ενωση. Ακόμη και στην Super League 2, ακόμη και σε ότι αφορά τη δεύτερη ομάδα της και νεαρά παιδιά.

Ας πιάσουμε τα πράγματα από την αρχή λοιπόν. Στο γήπεδο του Αιγάλεω υπήρχαν περίπου 30 οπαδοί του Αιγάλεω που έβριζαν τους παίκτες και τους ανθρώπους της ΑΕΚ χυδαία. Στο φινάλε του αγώνα, με την Ενωση να έχει ισοφαρίσει σε 1-1 στο 94’ με τον Αμούρ, παίκτες της ΑΕΚ δέχθηκαν μπουκάλια στην φυσούνα, ενώ οπαδοί του Αιγάλεω κρατούσαν και πυροσβεστήρες στα χέρια τους και απειλούσαν τα νεαρά παιδιά!

Έξω από τα αποδυτήρια με μικρή αστυνομική δύναμη, περίπου 20 οπαδοί του Αιγάλεω περίμεναν μέλη της αποστολής της ΑΕΚ για να ξεσπάσουν. Μόλις βγήκε πρώτος ο Ηλίας Ατματσίδης για να προστατεύσει την ομάδα, δέχθηκε την λεκτική επίθεση από τους συγκεκριμένους οπαδούς. Οι φράσεις που του είπαν προφανώς και δεν μεταφέρονται δημοσίως, ενώ οι περισσότεροι προσέθεταν «καλά σας κάνει ο Ολυμπιακός τόσα χρόνια!», ζητώντας φάουλ και οφσάιντ (!!!) στο καθαρό γκολ του Αμούρ και ξεκαθάριζαν ότι δεν πρέπει να φιλοξενηθεί ξανά η ΑΕΚ στο γήπεδο του Αιγάλεω, ενώ στο στόχαστρο τους ήταν ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Τελικά ο «Ατμα» με ψυχραιμία προσπαθούσε να τους κατευνάσει, μόνος απέναντι σε όλους τους.

Εν τέλει επίσημο στέλεχος του Αιγάλεω με προκλητικό τρόπο ζήτησε από τον Ατματσίδη να μπει μέσα ξανά στα αποδυτήρια και ο Γενικός Αρχηγός της ΑΕΚ Β’ αποχώρησε για να συνεχιστεί τελικά η ένταση και εντός των αποδυτηρίων. Εν τέλει η αποστολή αποχώρησε με ασφάλεια, αφού ήρθαν περισσότεροι άνδρες της ΕΛΑΣ, ωστόσο η επίσημη ΑΕΚ έλαβε… μηνύματα για την στάση του Αιγάλεω και ανθρώπων της διοίκησης του.

Τέλος, παρά την ένταση στο Αιγάλεω στο ματς της ΑΕΚ Β’, ο βοηθός προπονητή των γηπεδούχων Γιώργος Αλεξόπουλος μπήκε στα «κιτρινόμαυρα» αποδυτήρια για συγχαρητήρια στον Ηλία Ατματσίδη και στους παίκτες, τους οποίους γνωρίζει από την θητεία του στις Ακαδημίες της Ενωσης για χρόνια.

Κώστας Τσίλης: ΑΕΚ: Εντελώς διαφορετικό καλοκαίρι από το περυσινό
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X