ΑΕΚ Β': Δείπνο στη Νέα Φιλαδέλφεια, παρόντων Κοσμά, Παπαδημητρίου και Κονέ (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ Β': Δείπνο στη Νέα Φιλαδέλφεια, παρόντων Κοσμά, Παπαδημητρίου και Κονέ (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Παρουσία του Γιώργου Κοσμά, του Γιάννη Παπαδημητρίου και του Παναγιώτη Κονέ πραγματοποιήθηκε το χθεσινό δείπνο της ΑΕΚ Β' στη Νέα Φιλαδέλφεια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η χθεσινή βραδιά ήταν βραδιά… ΑΕΚ.

Η δεύτερη ομάδα της Ενωσης δείπνησε στη Νέα Φιλαδέλφεια, με τον Γιώργο Κοσμά, τον Εκτελεστικού Διευθυντή, Γιάννη Παπαδημητρίου και τον τεχνικού διευθυντή της πρώτης ομάδας, Παναγιώτη Κονέ, να δηλώνουν το παρών.

Η ανάρτηση της ΑΕΚ

Παρουσία του διευθύνοντος συμβούλου της ΠΑΕ ΑΕΚ, Γιώργου Κοσμά, του Εκτελεστικού Διευθυντή, Γιάννη Παπαδημητρίου, του τεχνικού διευθυντή, Παναγιώτη Κονέ και με την επιμέλεια του γενικού αρχηγού της ομάδας, Ηλία Ατματσίδη, πραγματοποιήθηκε σε πολύ ζεστή και οικογενειακή ατμόσφαιρα το δείπνο της ΑΕΚ Β στο ιδιαίτερα γνωστό στέκι, «Μπαρμπαλέξης», πολύ κοντά στο γήπεδό μας στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Παρόντες ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος με τους συνεργάτες του, όλο το σταφ και οι ποδοσφαιριστές.

Η ομάδα μας, που εκπροσωπεί με υπερηφάνεια τα χρώματά μας στο πρωτάθλημα της Super League 2 και όλοι όσοι βρίσκονται κοντά της είχαν την ευκαιρία να περάσουν μερικές στιγμές χαλάρωσης και να τη συνδυάσουν με ιδιαίτερες ανατολίτικες γεύσεις.

ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X