Το πλάνο της Ιντερ για να πάρει ελεύθερο τον Ντιμπάλα

Το πλάνο της Ιντερ για να πάρει ελεύθερο τον Ντιμπάλα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ιντερ ενδιαφέρεται όντως για τον Πάουλο Ντιμπάλα, ο οποίος δεν τα βρίσκει με την Γιουβέντους για ανανέωση. Τι προσφέρουν στον Αργεντινό οι Nerazurri.

Κάθε άλλο παρά δεδομένο πρέπει να θεωρείται το μέλλον του 28χρονου στην Γιουβέντους και όπως γράφει η Gazzetta dello Sport, η Ιντερ θέλει να το εκμεταλλευτεί. Αν και ο Αργεντινός έχει τονίσει ότι δεν θέλει να πάει στη συγκεκριμένη ομάδα, τα σενάρια διατηρούνται και η εφημερίδα το πήγε ένα βήμα παρακάτω, καθώς αναφέρθηκε στο οικονομικό σκέλος της πρότασης.

Αυτό που θα κάνει ο διευθυντής της Ιντερ είναι να περιμένει μερικές εβδομάδες ακόμα, όταν και η διοίκηση της Γιουβέντους θα ξεκινήσει να ασχολείται με τα συμβόλαια των παικτών που λήγουν το καλοκαίρι. Και τότε, θα κάνει την πρόταση στον La Joya. Και αυτή θα είναι 7.5 εκατ. ευρώ τον χρόνο, ένα ποσό που το club θα «σώσει» από τις αποχωρήσει των Αρτούρο Βιδάλ και Ματίας Βεσίνο.

Η απορία που προκύπτει πάντως είναι η εξής. Θα φύγει ο Ντιμπάλα ως ελεύθερος και θα υπογράψει στην Ιντερ με ένα συμβόλαιο το οποίο του προσέφερε η Γιουβέντους και δεν το δεχόταν. Το επόμενο διάστημα θα λυθεί και αυτή, αν και τίποτα δεν πρέπει να αποκλείουμε καθώς κάτι τέτοιο έκανε με την Μίλαν και την Παρί Σεν Ζερμέν ο Τζίτζιο Ντοναρούμα…

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X