Καιρός: Ψύχος σε όλη τη χώρα - Πότε θα χιονίσει στην Αττική

Καιρός: Ψύχος σε όλη τη χώρα - Πότε θα χιονίσει στην Αττική

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αντιμέτωποι με την κακοκαιρία «Ελπίς», όπως βαφτίστηκε, αναμένεται να έρθει η χώρα μας τα επόμενα 24ωρα φέρνοντας πολικές θερμοκρασίες και χιόνια. Το πρώτο καιρικό σύστημα θα μας επηρεάσει από το Σάββατο και το δεύτερο, που θα είναι και πιο ισχυρό, από τη Δευτέρα.

Στο κέντρο Πεντέλης, ελέγχουν ασυρμάτους. Όλα τα οχήματα είναι σε επιφυλακή και ελέγχουν το οδόστρωμα. Τα εκχιονιστικά ζεσταίνουν μηχανές για να υποδεχτούν τον χιονιά που αυτήν τη φορά ακούει στο όνομα ‘Ελπίδα’.

Η ψυχρή μάζα που έρχεται από τα βόρεια θα «χτυπήσει» αύριο 21/1 το απόγευμα αρχικώς τη Βόρεια Ελλάδα. Μέχρι το Σάββατο το μεσημέρι, η μάζα ψύχους θα έχει κατέβει σχεδόν μέχρι τις Κυκλάδες ενώ Κυριακή μεσημέρι θα έχει φτάσει στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Εκτιμάται πως το μεσημέρι της Δευτέρας τσουχτερό κρύο θα επικρατεί σε όλη τη χώρα καθώς πολύ ψυχρές αέριες μάζες θα στροβιλίζονται στην ατμόσφαιρα φέρνοντας κατά περιόδους συνεχή κύματα ψύχους.

Το δεύτερο κύμα ψύχους θα είναι έντονο και θα γίνει αισθητό Δευτέρα προς Τρίτη. Παρά το γεγονός πως η εικόνα του καιρού θα δείξει, κατά πάσα πιθανότητα, κάπως καλύτερη το μεσημέρι της Τρίτης, πολύ χαμηλές θερμοκρασίες θα παρατηρηθούν και την Τετάρτη. Η μεγάλη πτώση της θερμοκρασίας, εκτιμάται πως θα έχει ως αποτέλεσμα βέβαιη χιονόπτωση.

Η Ανάλυση του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός από τον Άκη Ζήκο | AEK After 25/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X